1 iunie. Cadouri pentru toți copiii

1 Iunie se apropie cu pași repezi, iar micuțul tău merită să fie surprins cu un cadou de poveste. Dacă încă nu te-ai hotărât asupra unei surprize, noi îți sărim în ajutor cu câteva idei de cadouri pentru copii.

Sperăm că, astfel, îți vei găsi inspirația, iar cel mic se va bucura de cadoul primit. 

Sumar


O nouă jucărie de pluș – un nou prieten pentru copilul tău

Copiii vad în jucăriile de pluș noi prieteni și parteneri de joacă. Alege animăluțul preferat al celui mic în varianta de pluș, iar acesta se va bucura cu siguranță. Materialele jucăriilor sunt moi, plăcute la atingere, calitative și sigure – jucăriile sunt umplute cu spumă de poliester, elementele din plastic sunt cusute în săculeți cu rol de securizare. De asemenea, jucăriile din pluș sunt brodate manual, fiind realizate cu atenție. Astfel, cel mic va fi cucerit pe loc. 

Un tablou colorat – noua decorațiune preferată

Decorațiunile colorate sunt preferatele celor mici, iar dacă îi oferi copilului tău un tablou în culori vibrante va fi bucuros să-l adauge în camera sa. Acestea vor contribui la crearea unui ambient în care cel mic se va simți în largul său. Poți alege chiar mai multe tablouri pentru a i le oferi în dar sau puteți picta câteva chiar voi, împreună, pentru a mări colecția. 

Așternuturi moi pentru un somn liniștit

Dacă îi oferi celui mic un set de așternuturi colorate cu imprimeuri vesele sau cu supereroul preferat, mersul la culcare va fi ca o joacă. Materialul moale și plăcut la atingere al pieselor îl va îmbia pe cel mic la somn și îl va ajuta să se bucure de odihnă. Astfel, cel mic va fi în fiecare dimineață energic și gata de o nouă aventură.

Mai multe idei de cadouri pentru 1 Iunie…

  • un film de animație la cinema
  • o plimbare în parc și înghețata preferată
  • o vizită în parcul de distracții
  • o piesă de teatru pentru copii
  • o carte
  • cretă, carioci sau creioane colorate
  • o vizită la muzeu
  • o excursie în familie

Indiferent de cadoul oferit, bucură-te împreună cu micuțul tău de sărbătoarea copilăriei!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)