Sumar
Comodă
Consolă
Banchetă
Măsuță cu blat rabatabil
Vitrină
Măsuță de colț
Bibliotecă/Etajeră
Oglindă
Cuier
Gheridon

Piesele de mobilier cu funcționalități multiple reprezintă o alegere ideală în amenajarea unui spațiu primitor și confortabil. În articolul de astăzi îți prezentăm zece piese care îți vor satisface atât nevoile de depozitare, cât și de confort, pentru a contura un spațiu multifuncțional și estetic.

Comodă

Înaltă sau lată, comoda este o piesă de mobilier care se poate integra atât în dormitor, pentru a depozita îmbrăcămintea sau alte lucruri necesare, cât și în zona de dining, pe post de bufet, pentru a stoca vesela, tacâmurile sau articolele textile pentru masă. Aceasta este bine compartimentată, fiind prevăzută cu uși sau cu sertare, ideală pentru un spațiu organizat și ordonat. În secțiunea de aici, găsești o gamă variată de comode, care sperăm că vor corespunde preferințelor și nevoilor tale pentru amenajarea încăperii.

Consolă

Consola este o variantă funcțională și estetică, care vine în completarea amenajării din spațiul din hol sau living. În hol, aceasta pune la dispoziție locul perfect pentru a păstra lucrurile la îndemână, iar în living poate fi suport pentru așezarea televizorului sau a obiectelor decorative. De dimensiuni reduse, consola nu va ocupa mult loc și se va încadra cu ușurință în orice încăpere. Te invităm să vezi aici întreaga noastră colecție de console.

Banchetă

O piesă deosebită pentru depozitare și confort, bancheta se va integra cu succes atât în dormitor, cât și în living sau hol. Aceasta poate fi folosită în dormitor pentru stocarea lucrurilor, dar poate fi și un sprijin pentru laptop și cărți. În living asigură un plus de relaxare sau de spațiu, pentru momentele petrecute acasă, alături de prieteni, iar în hol oferă un loc confortabil atunci când te încalți sau îți cureți pantofii. Găsești aici o întreagă colecție dedicată banchetelor, potrivite pentru toate gusturile.

Măsuță cu blat rabatabil

Măsuța asigură o completare plină de stil și funcțională în amenajarea locuinței tale. Datorită caracteristicilor sale, măsuța cu blat rabatabil este o alegere potrivită atât pentru living, cât și în zona de studiu. În living, se poate folosi ca măsuță de cafea, în momentele de relaxare sau când ai oaspeți în vizită. De asemenea, poate fi un înlocuitor și pentru biroul clasic, datorită blatului superior care se ridică la nivelul dorit, oferind posibilitatea de a crea un spațiu de lucru propice. Ți-am pregătit o gamă variată de măsuțe cu blat rabatabil, ideale în amenajarea ta.

Vitrină

O opțiune care valorifică spațiul pe verticală, vitrina se poate încadra în living sau în zona de dining. În amenajarea livingului, vitrina poate fi folosită pentru a așeza cărți, rame foto sau obiecte decorative, iar în zona de dining este ideală pentru depozitarea veselei, tacâmurilor sau colecției de pahare. Aceasta pune la dispoziție numeroase spații, prevăzute cu uși și sertare, esențiale pentru o amenajare organizată. Vezi aici întreaga secțiune dedicată vitrinelor.

Măsuță de colț

Măsuța de colț este o alegere versatilă, care poate fi așezată în zona de living, hol sau dormitor. În living, o poți integra lângă canapea sau fotoliu, fiind o soluție ideală atunci când servești cafeaua, cât și de a așeza diverse decorațiuni sau ghivece mici cu plante. În hol, este suportul perfect pentru lucrurile frecvent folosite, iar în dormitor poate fi folosită ca noptieră, pentru veioză, cărți sau telefon. Aici găsești o întreagă colecție de măsuțe din care poți alege.

Bibliotecă/Etajeră

Bibliotecile sau etajerele se potrivesc de minune în living, în dormitor sau în zona de lucru. Acestea pot găzdui cărți, obiecte ornamentale, rame foto, chiar și ghivece cu plante, pentru a conferi o notă de prospețime încăperii. Atât bibliotecile, cât și etajerele sunt prevăzute cu numeroase spații destinate stocării lucrurile tale. În secțiunea de aici, poți vedea o întreagă colecție destinată acestor produse.

Oglindă

O piesă nelipsită din orice locuință, oglinda se încadrează în special în dormitor, spațiul din hol sau baie. Aceasta îndeplinește atât latura practică, cât și latura estetică, asigurând un plus stilistic în orice decor. În funcție de spațiul de care dispui, oglinzile din colecția noastră sunt de dimensiuni mici sau mari, pe care le poți alege de aici.

Cuier

Cuierul reprezintă o soluție eficientă pentru depozitarea hainelor, care poate fi folosit atât în hol, cât și în living sau dormitor. Dacă nu ai suficient spațiu pentru a amenaja holul cu o garderobă, cuierul suspendat este o opțiune ideală, care se poate monta pe ușă sau pe perete. În living sau dormitor, pe lângă partea practică, cuierul poate fi utilizat pe post de decorațiune, asigurând un plus estetic în decor. Vezi aici toate modelele pe care ți le-am pregătit.

Gheridon

Cunoscut ca măsuță mobilă, gheridonul are multiple funcțiuni, fiind potrivit atât în zona de bar sau dining, dar și un bun organizator în zonele de birou, atelier de lucru și living. Gheridonul oferă spații de depozitare utile și poate fi ușor de mutat, grație bazei mobile. Îl poți folosi atât pentru veselă, pahare, băuturi, cât și pentru a așeza decorațiuni, ghivece cu plante sau alte lucruri de care ai nevoie. Vizualizează aici întreaga noastră colecție de gheridoane.

Creează un spațiu practic și estetic prin alegerea unor piese de mobilier care să îți asigure versatilitate, pentru a le folosi în toate ideile tale de amenajare.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.