10 ustensile esențiale în bucătărie vara aceasta

…și în oricare altă vară. Pentru că vremea de afară ne face poftă de băuturi reci și preparate ușoare, ți-am pregătit o listă de ustensile care îți vor fi de folos în zilele cu temperaturi ridicate în care vrei să ai parte de mici momente de răsfăț. 

Sumar


Carafa cu delicii

O băutură rece, din ingrediente naturale, este o dulce și binevenită doză de energie. Prepară-ți băuturile acasă și servește-i pe cei dragi dintr-o carafă generoasă, din sticlă.

Paharele pentru băuturi diverse și răcoritoare

Optează pentru pahare versatile în care poți servi băuturi dintre cele mai diverse. Acestea vor fi o alegere durabilă atât pentru uzul zilnic, cât și pentru petrecerile în aer liber.

Storcătorul pentru citrice

Fie că prepari o limonadă sau un fresh răcoritor, storcătorul pentru citrice este o soluție rapidă și eficientă pentru obținerea sucului din fructe. Astfel, vei obține repede o băutură gustoasă, proaspătă și, mai ales, plină de vitamine. Alege un storcător manual sau electric în funcție de rezultatele pe care vrei să le ai. 

Tava de cuburi cu gheață

Esențiale la servirea unei băuturi reci, cuburile de gheață sunt potrivite pentru orice ocazie. De asemenea, pentru un plus de creativitate, poți congela în tava de cuburi de gheață și fructe sau sucuri, aromatizând astfel apa sau băuturile în care le vei adăuga.

Bolul și ustensilele pentru salată

Salata este un preparat rapid și ușor, perfect pentru vară. Deosebit de sănătoasă și hrănitoare, poate fi servită ca fel principal sau garnitură, oferind un plus de vitamine. Cu un bol de dimensiuni generoase și cu ustensilele potrivite, prepararea și servirea salatei va fi facilă și estetică.

Platouri pentru aperitive savuroase și fructe mereu la îndemână

Platourile cu gustări proaspete sunt perfecte pentru momentele de relaxare petrecute în aer liber. În plus, în zilele de vară, păstrarea fructelor la îndemână este binevenită.

Suportul pentru farfurie

Util și estetic, suportul pentru farfurie menține suprafața mesei curată, decorând-o cu stil. Din materiale naturale și cu un model în același registru, suportul pentru farfurie este o alegere inspirată pentru masa de afară.

Cupele de înghetață

Înghețata, sorbetul, mousse-urile reci și delicioase sunt deserturile ce te vor răcori și bucura de fiecare dată. Servește-le în cupe pentru înghețată și decorează-le cu fructe proaspete.

Ca orice anotimp, vara are farmecul ei. Bucură-te de zilele calde în compania prietenilor dragi și a unei băuturi răcoritoare delicioase. Descoperă cum poți prepara un cocktail fresh, perfect pentru zilele toride. 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)