20 canapele colorate pentru livingul tău modern și vesel

Element de bază al decorului din living, canapeaua trebuie să îndeplinească obligatoriu două condiții: să fie confortabilă și, în același timp, să contribuie la crearea unui ambient plăcut, care să te îmbie la relaxare.

Sumar


Mizează pe culori vii

Pentru a conferi livingului un aer tineresc, îndrăznește să ieși puțin din tipare și să alegi o canapea într-una sau, de ce nu, chiar mai multe nuanțe vesele de culori. Extensibilă sau fixă, cu șezlong sau fără, din stofă, imitație de piele sau piele – opțiunile sunt nenumărate, în funcție de spațiul de care dispui și de preferințele și nevoile tale.

Creează decorul perfect în living

Unul dintre principalele impedimente în calea alegerii unei canapele colorate este teama că aceasta ar putea fi dificil de integrat în decor. Pentru a fi sigur că nu dai greș, poți alege nuanțe neutre pentru celelalte piese de mobilier, astfel încât canapeaua să fie pusă în lumină de către acestea. Asta nu înseamnă însă că nu poți crea un decor care să emane bun gust și alăturând canapelei piese la fel de vesel colorate, atât timp cât reușești să păstrezi un echilibru la nivel vizual.

Iată în continuare 20 modele de canapele colorate care vor trezi cu siguranță din apatie decorul oricărui living.


Formele pline și armonioase, tapițate în stofă, sunt confortabile și îți oferă experiența relaxării absolute. Contrastul între nuanțele deosebite conferă colțarului Malmo un aspect eclectic, care îi permite să iasă cu ușurință în evidență.

Colțarul Alberni contribuie la amenajarea unui living funcțional și estetic, oferind locul perfect pentru relaxare. Tapițată în stofă, cu forme confortabile, are o culoare elegantă, care asigură un aspect estetic plăcut.

Canapeaua Chesterfield este definiția modelului clasic de canapea. Forma brațelor este una dintre cele mai cunoscute, iar meșteșugul de a le lucra fac din acest produs unul fără vârstă și extrem de special. Cromatica aduce interiorului un plus de veselie și dinamism, contribuind la o ambianță plăcută.

Formele moderne ale designului, desăvârșite de culoarea deosebită, transformă canapeaua Chicago într-o piesă care oferă confortul necesar pentru relaxare, în timp ce decorează spațiul cu eleganță și bun gust.

Confort deplin pentru un living în care să te bucuri de un mediu plăcut și o ambianță deosebită. Canapeaua Balin este o variantă practică și versatilă, în culoare uni, dar de impact, cu detalii simple, atent conturate, care să îi sublinieze formele. Canapeaua este de tip clic-clac, așadar se transformă cu ușurință într-un pat pentru oaspeți și are o ladă pentru depozitarea așternuturilor sau pernelor.

Colțarul din gama Lennox este o alegere practică, dar mai ales estetică pentru a da contur unui living de vis. Modernitate și bun gust, dar și eleganța și calitatea se împletesc pentru un produs de impact pentru o amenajare a spațiului interior.

O piesă realizată în stil modern-elegant, canapeaua Marino completează estetic și practic amenajarea din living, fiind elementul central al acestuia. Canapeaua este tapițată în stofă, iar finisajul albastru vibrant imprimă un aer sofisticat și îndrăzneț.

Canapeaua extensibilă Minidiaz este realizată special pentru confortul și relaxarea ta, fiind dintr-un material care facilitează aceste aspecte. Aceasta îi conferă livingului un aer cald și relaxat. Șezutul vălurit și pernele sunt beneficii în plus pentru confort. Canapeaua este prevazută cu spațiu de depozitare.

Canapeaua Roma este o alegere ideală pentru un interior în care vrei să aduci un plus de culoare și să completezi amenajarea cu mult stil. Tapițeria din piele îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură produsului durabilitatea în timp, dar îi conferă și un aspect deosebit.

Pentru un living în care să predomine atât confortul, cât și un stil deosebit, Salerno surprinde prin tonurile de gri, cu o cromatică neutră, potrivită amenajărilor moderne. În plus, are o suprafață generoasă, moale și confortabilă, unde să te relaxezi de fiecare dată.

Cu un design practic și colorat, canapeaua extensibilă Sagres contribuie la amenajarea unui spațiu multifuncțional și deosebit de confortabil. Canapeaua se transformă cu ușurință în pat, oferind spațiul perfect pentru odihnă și are un mecanism de reglare pentru spătar de 3 poziții.

Canapeaua din gama Imelda contribuie la crearea unei amenajări moderne și elegante în același timp, definite de confort și bun gust.

Canapeaua Rhino este o piesă practică și estetică, contribuind la amenajarea unui decor luminos, datorită cromaticii sale versatile. Canapeaua dispune de trei locuri, cu forme armonioase și tapițate în stofă bej.

Cu un design modern și deosebit de confortabilă, canapeaua Logan contribuie la amenajarea unui living funcțional și estetic, oferind locul perfect pentru relaxare.

Piesă de mobilier ideală pentru amenajarea unui spațiu estetic și multifuncțional, Lincoln surprinde plăcut prin cromatica bicoloră. Având forme plăcute și generoase, canapeaua este extensibilă, transformându-se cu ușurință într-un pat confortabil și prezintă ladă de depozitare.

Colțarul din gama Pascall este o alegere inspirată pentru un interior modern, cu un aer rafinat. Colțarul este extensibil, oferind posibilitatea de a se transforma ușor într-un pat pentru oaspeți sau un loc de relaxare alături de cei dragi.

Pentru un spațiu clasic, cu un plus de eleganță, canapeaua Wade este o alegere potrivită. Canapeaua are trei locuri și este confecționată din stofă, învăluită într-un finisaj albastru închis. De asemenea, aceasta este extensibilă, astfel că pune la dispoziție spațiul necesar de dormit.

Canapeaua Mandy este un element care se va evidenția cu ușurință în livingul vostru. Canapeaua vă oferă un confort sporit, iar tapițeria este din piele naturală, în finisaj maro. Tapițeria din piele îndeplinește două roluri importante și anume, îi asigură produsului durabilitatea în timp, dar îi conferă și un aspect deosebit. Canapeaua este extensibilă, transformându-se cu ușurință într-un pat confortabil.

Eleganța se materializează în designul confortabil al canapelei Crestview. Realizată în forme pline de rafinament și cu o culoare verde deosebită, amenajează în living cadrul ideal pentru relaxare.

 Elegantă şi practică, canapeaua Emira asigură maximum de confort într-un stil modern. Este tapiţată în stofă şi are o nuanţă vibrantă de galben, realizând un decor plăcut vizual. 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)