25 ani de Mobexpert - Retrospectivă Aniversară

Acum 25 de ani, în magazinul Unirii, își făcea timid apariția un magazin de 150 de metri pătrați cu mobilier de birou, care promitea să ofere clienților săi calitate la un preț corect. Restul e istorie. În prezent, grupul Mobexpert cuprinde 10 magazine de mare suprafață (Pipera, Băneasa, Militari, Pantelimon, Iași, Suceava, Brașov, Sibiu, Oradea și Pitești) 3 magazine (Constanța, Timișoara, Cluj) și 13 magazine partenere. Acestora li se adaugă 8 fabrici proprii, 3 mari centre logistice, 3 magazine Mobexpert Outlet și 2 divizii specializate: Mobexpert Office și Mobexpert Horeca.

Drumul de la o companie cu 4 angajați până la una cu peste 2.000 a fost pavat cu răbdare, dedicare, respect pentru clienți și dragoste pentru meseria pe care am ales-o. Cu fiecare pas făcut și fiecare bornă atinsă, ne-am apropiat tot mai mult de idealul nostru: acela de a aduce fericire în căminele celor care aleg mobila noastră.

Acum, după un sfert de secol, ne-am gândit că este momentul perfect să privim cu mândrie în urmă și să facem o retrospectivă a momentelor care au marcat evoluția companiei. Așadar, cu ocazia aniversării a 25 de ani de Mobexpert, vă invităm să parcurgem împreună drumul despre care vorbeam anterior – un drum care, pentru noi, a fost și este în continuare cel al succesului.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)