3 decorațiuni care îți vor lumina casa

Decorațiunile sunt întotdeauna o idee bună pentru înfrumusețarea și personalizarea casei.

Pe lângă aspectul plăcut pe care îl oferă încăperilor, acestea își pot dovedi utilitatea atunci când e nevoie să corectam sau să mascăm micile imperfecțiuni de amenajare. Folosește ornamente simple, actuale și ai grijă să nu încarci decorul. Cheia unei amenajări de vis este utilizarea la maxim a spațiului disponibil astfel încât imaginea de ansamblu să fie aerisită, confortabilă și atrăgătoare.

Nu uita un aspect important: decorațiunile pot dăuna esteticii locuinței dacă nu sunt alese în funcție de personalitatea noastră și de ADN-ul locului.

Sumar


Oglinzile creează iluzia optică de spațiu extins

Aceste crâmpeie de lumină sunt ideale pentru studiouri sau apartamente mici, dar se asortează și cu locuințele spațioase pentru confirmarea imaginii prețioase și rafinate. Zonele unde sunt folosite oglinzile devin dinamice și permit completarea cu alte decorațiuni. Ține cont de formă, stil și dimensiune, dar nu ezita să le utilizezi în toate camerele.

Iată câteva modele de oglinzi menite să te inspire și să-ti înfrumusețeze casa.


Tapetul luminează atmosfera camerei prin nota proaspătă și romantică pe care o aduce

Da, da, în culorile potrivite, tapetul luminează încăperile, creând o aură specială. Fie că alegi să îmbraci unul sau mai mulți pereți, casa va căpăta un aspect romantic și aerisit.

Un model de tapet simplu, în nuanțe pale, se împrietenește ușor cu mobilier în orice stil, ba chiar și cu nuanțe și texturi îndrăznețe. Dacă dispui de un spațiu de locuit generos, explorează-ți creativitatea și asortează un model de tapet în dungi cu unul înflorat.

Pentru resuscitarea eleganței și stilului nobil din perioada interbelică alege un model de tapet alb, cu reprezentări grafice specifice epocii, cum ar fi o camee.

Primește natura în casă, va avea un efect uimitor de împrospătare a atmosferei.


Corpurile de iluminat sunt practice și aduc un plus de strălucire la nivel estetic

Modelele inedite sau clasice, materialele și culorile avangardiste transformă corpurile de iluminat în decorațiuni cu drepturi depline. Iluminarea casei este un teritoriu cu multiple posibilități, ce merită explorat. Completează amenajarea spațiului de locuit cu jocuri de umbre, culori și forme.

Iată câteva idei luminoase.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)