3 pași simpli prin care să aduci natura în casa ta

Credem că vremea bună este cel mai potrivit motiv pentru a aduce mici schimbări în cadrul casei tale. Dacă vrei să incluzi în amenajarea ta câteva elemente care să creeze o atmosferă primăvăratică, mai jos îți arătăm 3 pași prin care poți aduce natura în spațiul tău, fără prea mari eforturi. Folosește-ți creativitatea și amenajează un spațiu care va fi mereu pe placul tău.

Te invităm să arunci o privire aici, în categoriile noastre de noutăți, în speranța că vei găsi ceva pe placul tău. 

Sumar


Culori vii pentru amenajare

Pe lângă faptul că sunt în vogă anul acesta pentru designul interior, culorile vii din amenajarea casei tale te vor binedispune și te vor umple de energie. Fie că vrei o schimbare majoră, precum o canapea, sau câteva completări în materie de decorațiuni, culorile vii vor fi pentru casa ta precum o gură de aer proaspăt. O canapea vesel colorată va schimba complet încăperea respectivă, tocmai pentru că este elementul central al livingului – se va evidenția cu succes prin design și cromatică. Culorile puternice vor reuși să sublinieze aspectul deosebit al pieselor de mobilier sau al decorațiunilor și vor pune în valoare spectacolul vizual din încăpere.

Imprimeuri florale pentru un plus de rafinament

Imprimeurile florale vor aduce un aer romantic în orice cameră le vei include și, în plus, reușesc să confere o atmosferă calmă și relaxantă. Există o varietate largă de opțiuni dintre care poți alege; de asemenea, te poți îndrepta și către frunze, crenguțe, fructe sau orice alte imprimeuri inspirate din natură îți surâd. Așternuturile colorate din dormitor vor asigura decorul proaspăt, iar accesoriile pentru masă îi vor impresiona pe cei dragi în zona de dining. Combinațiile de culori diferă, iar la final vei fi surprins de o cromatică deosebită, care va oferi personalitate întregului decor.

Odorizante și lumânări parfumate pentru casa ta

Nimic nu se compară cu miresmele proaspete specifice primăverii. Pentru a te bucura de ele chiar la tine acasă, poți alege lumânări sau odorizante pentru cameră, pentru că acestea îți pun la dispoziție în permanență parfumul preferat. Optează pentru parfumurile cu note florale sau fructate; în timp ce primele sunt dulci, romantice și delicate, cele din urmă vor crea o atmosferă proaspătă și energizantă.

 

Aceste elemente vor asigura un aer proaspăt și o atmosferă plină de viață spațiului tău, alături de aspectul inedit al fiecărei încăperi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)