3 soluții simple pentru organizarea lucrurilor din casă

O casă organizată îți creează o stare de bine, te ajută să gândești limpede și te face să revii cu drag de fiecare dată. Cutiile pentru depozitare, rafturile și cuierele reprezintă o soluție convenabilă pentru obținerea unei amenajări aerisite, atât la nivel estetic, cât și funcțional.

  1. Cutiile te ajută să ascunzi lucrurile pe care nu vrei să le împrăștii prin casă și pot înfrumuseța decorul

În funcție de nevoie și stilul amenajării, alege cutii dreptunghiulare, cu capac sau fără, rotunde, mai mici sau mai mari, cu aspect modern sau de inspirație vintage. Acestea sunt foarte utile pentru că pot stoca de la obiecte mici până la așternuturi, cărți și multe altele. Cu ajutorul acestora economisești mult spațiu în casă, grație faptului că pot fi așezate una peste alta.

În plus, pot fi folosite și ca obiecte decorative.

  1. Etajerele sunt piese de mobilier versatile, iar o singură poliță te poate ajuta să aduni la un loc obiectele răsfirate

Le poți distribui oriunde în casă, recucerind spațiu valoros pentru folosirea în alte scopuri. Etajerele cu sistem de fixare în perete te ajută să exploatezi la maxim, într-o manieră elegantă, spațiul pus la dispoziție de zidurile casei.

  1. Cuierele păstrează holul organizat

De multe ori neglijate, cuierele sunt o adiție binevenită în casă, grație posibilității de păstrare a hainelor și obiectelor de uz zilnic la îndemână. Avantajul acestora, indiferent de model, este că ocupă foarte puțin spațiu, oferind, în schimb, mult loc de stocare.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)