Momentele petrecute acasă în compania celor dragi se transformă în amintiri plăcute, care rămân cu noi și după ce sărbătorile trec. De Crăciun, creează acasă un cadru plin de căldură, ideal pentru petrecerea timpului liber împreună, într-un spațiu cât mai confortabil și mai plăcut.

Primire călduroasă, gazde bucuroase de oaspeți

O modalitate simplă pentru un decor festiv încă de la primul pas făcut acasă este reprezentată de coronițele frumos colorate, care te vor întâmpina călduros în cea mai draguță perioadă a anului. În plus, acestea pot fi utilizate în aranjamentul mesei de sărbători, fiind o alegere durabilă și pentru anii viitori.

Cromatică festivă, strălucire magică

Roșul și verdele sunt mereu binevenite în cadrul decorului de sărbători. Adaugă-i amenajării un plus de strălucire prin intermediul accentelor aurii și argintii, care îi vor conferi un aspect festiv, de sărbătoare.

Texturi desprinse din povești

Tricotajele, materialele catifelate, ciucurii jucăuși și blana artificială sunt pregătite să te răsfețe în serile răcoroase cu un plus de căldură și confort. Pledul așezat pe canapeaua din living și pernele decorative moi vor crea un decor relaxant și deosebit de plăcut în perioada sărbătorilor.

Mai multă lumină, mai multă căldură

Lumina joacă un rol esențial în orice ambianță. Întregește decorul cu mai multe surse de lumină, prin intermediul lumânărilor și al instalațiilor creative. Îi vor oferi spațiului o aură caldă, care îmbie la relaxare deplină, acasă.

Accesorii mici cu efecte mari

De sărbători, o manieră simplă de personalizare și stilizare a spațiului este reprezentată de micile accente de strălucire și bună dispoziție. Completează-l cu decorațiuni simpatice și de efect în imaginea de ansamblu.

În ultima lună din an, îți dorim să te bucuri de cât mai multă relaxare alături de cei dragi, acasă.