5 modalități pentru a sparge monotonia pereților

Un perete liber, fără ferestre, reprezintă fundalul perfect pentru idei creative de decor și o soluție pentru a desăvârși designul din încăpere. Ți-am pregătit câteva sugestii care te vor ajuta să spargi monotonia pereților, completând spațiul cu un plus de stil.

Sumar


TAPETUL – alternativă originală pentru decorarea pereților

Din punct de vedere estetic, tapetul este o modalitate interesantă pentru personalizarea pereților. Alege finisajul în funcție de stilul amenajării și completează armonios paleta de culori. Tapetul poate fi un centru de interes, o pată de culoare sau chiar o soluție pentru sporirea vizuală a mărimii spațiului din încăpere.

TABLOURILE – soluții la îndemână pentru un spațiu cu personalitate

Indiferent de stilul pe care îl preferi, tablourile sunt ideale pentru completarea amenajării. Poți opta pentru un singur tablou de dimensiuni mari sau pentru un ansamblu de tablouri mai mici. De asemenea, te poți juca cu nuanțele, creând ansambluri în alb și negru sau colorate.

APLICELE – lumina și căldura din încăpere

Aplicele pot fi adevărate accesorii pentru spațiul tău. Cu un design creativ și pe gustul tău, aplicele infuzează încăperea cu lumină și o decorează deosebit.

POLIȚELE – suporturi pentru decorațiuni cu stil

Fixate în perete, polițele oferă suport pentru decorațiuni dintre cele mai diverse. Cărțile, figurinele, ramele sau ghivecele cu flori își găsesc locul pe suprafața poliței, accesorizând peretele cu personalitate.

În funcție de spațiul tău, alege piese care te definesc și aranjează-le pe o poliță din lemn sau pe una albă, minimalistă.

DECORAȚIUNILE – accente colorate pentru pereți

O modalitate distractivă prin care poți eleva aspectul amenajării este reprezentată de decorațiuni. În forme vesele și care completează plăcut încăperea din punct de vedere cromatic, decorațiunile sunt o soluție la îndemână pentru personalizarea pereților.

Acestea reprezintă o alegere perfectă și pentru camera copiilor, oferindu-le un mediu creativ pentru petrecerea timpului. Jucăușe sau ca suport pentru fotografii împreună cu prietenii lor dragi, decorațiunile se potrivesc de minune în universul celor mici.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)