6 canapele ideale pentru un living modern

Canapeaua este elementul central al livingului, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. De aceea, este important să te asiguri că ai făcut alegerea potrivită atunci când ești în căutarea uneia care să troneze în livingul tău modern.

Stofă, piele, ecopiele, cu șezlong sau fără, cu brațe sau fără, fixă sau extensibilă – alegerile îți aparțin în totalitate. Ia în calcul spațiul de care dispui în living și finisajele celorlalte piese de mobilier prezente în încăpere și optează pentru modelul care ți se potrivește cel mai bine.

Sumar


Funcționalitatea pe primul loc

Pe lângă faptul că reprezintă companionul perfect atunci când îți savurezi cafeaua sau când urmărești serialul preferat, canapeaua sau colțarul pot fi gazda prietenilor sau rudelor care aleg să rămână peste noapte. În acest sens, asigură-te că alegi un model extensibil, care să poată fi transformat rapid la nevoie într-un pat confortabil pentru oaspeții tăi.


Confort la superlativ

În cazul în care nu dorești neapărat un model extensibil, poți opta pentru confortul deplin pe care ți-l oferă o canapea sau un colțar dotate cu reclinere. Posibilitatea de a regla poziția picioarelor îți permite să te așezi comod în timp ce citești o carte bună sau urmărești un film, un serial sau meciul echipei preferate.


Nu te feri de culori

Creează un look îndrăzneț alegând o canapea cu tapițerie în culori vii, care va atrage cu ușurință toate privirile asupra sa. Pentru a îi complimenta aspectul, poți include în decorul livingului și alte accente sau decorațiuni colorate, însă într-o nuanță diferită, care să o pună în valoare pe cea a canapelei.

Odată ce ai ales modelul preferat de canapea sau colțar, tot ce îți rămâne de făcut este să te bucuri din plin de confortul pe care ți-l oferă în după-amiezile sau weekendurile în care ”obiectivul” tău principal este relaxarea.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)