8 idei de cadouri din partea Iepurașului de Paște pentru copii

Venirea Paștelui este un prilej de bucurie pentru întreaga familie: mese bogate în bucate alese, ouă roșii ciocnite alături de cei dragi și atmosfera specifică de sărbătoare ce învăluie întreaga casă. Totuși, cei mai nerăbdători în acest sens sunt copiii, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce cadouri le va aduce Iepurașul în acest an.

Pentru a vă asigura că așteptarea le va fi răsplătită așa cum se cuvine, vă prezentăm în continuare 8 idei de cadouri care le vor aduce cu siguranță zâmbetul pe buze celor mici.

Sumar


Joaca, pe primul loc

Principala activitate a copiilor este, în mod firesc, joaca. Astfel, numărul jucăriilor nu este niciodată prea mare. În plus, pentru a le permite să se desfășoare în voie, însă fără a împrăștia jucăriile în toată camera, le puteți crea un loc special, doar al lor. Un cort pentru joacă este o idee excelentă de cadou, oferindu-le celor mici senzația de siguranță de care au nevoie pentru a se juca nestingheriți.

Condiții propice pentru studiu

La fel de important ca joaca în dezvoltarea armonioasă a prichindeilor este și studiul. Asigurați-vă că cei mici adoptă o poziție corectă atunci când își fac temele și alegeți un birou care să corespundă nevoilor acestora. De asemenea, puteți alege și un scaun reglabil care să le ofere confortul de care au nevoie. 

Sentiment de siguranță

Pe lângă un birou spațios, nu uitați să le puneți la dispoziție celor mici o sursă suplimentară de lumină pentru situațiile în care aceștia își doresc să citească, să își facă temele sau să deseneze pe timp de seară. Totodată, cu o lampă de veghe aceștia își pot învinge teama de a dormi singuri, simțindu-se mereu în siguranță într-un ambient plăcut și primitor.

Cadouri de „noapte bună”

După o zi plină de activități distractive și educative, cei mici au nevoie de un somn lin și odihnitor pentru a își reface dozele de energie. Un set de așternuturi de calitate, realizat din materiale naturale, care permit o bună circulație a aerului, va îmbunătăți simțitor calitatea somnului celor mici. 

Un prieten pe viață

O pernă decorativă cu un model vesel nu doar că este soluția perfectă pentru un superb decor în camera celor mici, dar poate deveni un partener de nădejde atât pentru joacă, cât și pentru somn. De asemenea, dacă optați pentru o figurină, plușul are două buzunare în care cel mic își poate ține mânuțele și în care poate, în egală măsură, să își ascundă micile comori. 

Culori vii la nivelul decorului

Un covor vesel colorat poate deveni rapid un element central pentru decorul camerei copiilor, însă micuții se pot folosi de acesta și în mod creativ în cadrul sesiunilor de joacă. Așadar, un covor este perfect pentru a completa camera copiilor, având dublă funcționalitate. 

Un cadou cu personalitate

Alegerea unui tablou pentru camera prichindeilor poate da un plus de personalitate celei mai vesele încăperi din casă, mai ales dacă reflectă pasiunile acestora. Mai mult decât atât, un tablou bine ales poate aduce atât o pată de culoare pereților, cât și un zâmbet larg pe chipul micuților.

Lumea prin ochii celor mici

Pe lângă mult iubita joacă, copiii sunt dornici să cunoască lumea, sunt curioși și mereu pregătiți să învețe ceva nou. Din acest motiv, o hartă a lumii este un cadou ideal care, pe lângă faptul că reprezintă o decorațiune inedită, vă oferă posibilitatea să petreceți timp de calitate cu cei mici.

După venirea Iepurașului, este momentul să ciocniți alături de cei dragi un ou roșu și să vă bucurați împreună de o masă delicioasă, plină cu preparate specifice sărbătorilor. Paște Fericit!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)