Amenajare în culori deschise

 

O amenajare în culori deschise nu numai că reușește să creeze mai mult spațiu la nivel vizual, dar transformă orice încăpere obișnuită într-una în care domnește bunul gust. Fie că este vorba despre culoarea pereților, mobilierul sau decorațiunile, culorile deschise și calde vor aduce casei tale un aspect aerisit și atent amenajat. Așadar, există numeroase direcții către care te poți îndrepta atunci când vrei să redecorezi sau să aduci o nouă piesă în spațiul tău.

Sumar


Pentru un dormitor de poveste

Dormitoarele amenajate în culori deschise creează o atmosferă plăcută, esențială într-o cameră atât de importantă pentru tine. În acest fel, te vei bucura de relaxare pe toată durata somnului. E necesar ca timpul pe care îl petreci în dormitor să fie unul liniștit, într-un mediu pe placul tău.

Pentru un living confortabil

Livingul este acel spațiu din casă unde îți place să petreci timp cu persoanele dragi. Dacă acesta are dimensiuni reduse, poți crea iluzia unui spațiu mai larg folosindu-te de un design interior unde să primeze culorile deschise.

Pentru o zonă de dining deosebită

Pentru această zonă specială din casa ta, alege piese de mobilier care contribuie la crearea mediului perfect pentru a servi masa alături de cei dragi. O masă albă, așezată în centrul încăperii, va schimba complet aspectul spațiului și va aduce un strop de lumină.

Pentru decorațiuni spectaculoase

Indiferent de culorile pe care le alegi pentru casa ta, decorațiunile sunt de nelipsit. Îți recomandăm să optezi pentru acelea în culori versatile, care se vor integra cu ușurință în orice tip de amenajare alegi pentru spațiul tău.

O amenajare în culori deschise are numeroase părți pozitive – mai mult spațiu la nivel vizual, versatilitatea pe care o capătă încăperea, aspectul inedit al pieselor de mobilier și al accesoriilor. Așadar, aceasta este o alegere nemaipomenită pentru o casă în care estetica și funcționalitatea se îmbină cu succes.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)