Pentru ca cei mici să înceapă în forță un nou an școlar, este nevoie de piese de mobilier funcționale și estetice care vor crea un mediu propice pentru studiu.

Biroul și scaunul pentru birou sunt elemente importante din camera copilului tău, deoarece acolo își petrece o bună parte din timp.

Astăzi îți prezentăm mai multe birouri și scaune pentru birou și îți arătăm cum să le alegi pe cele potrivite. 🧡

Mobexpert Blog. B2School

Birouri

Fie că vorbim despre elevi sau adolescenți, este important ca biroul să întâlnească toate nevoile copilului tău. Pentru cei mici, birourile ergonomice sunt ideale, întrucât acestea vor crește odată cu ei. Birourile sunt simplu de utilizat, reglarea înălțimii putând fi realizată cu ușurință. În cazul celor mici, poți opta pentru piese cât mai colorate, care vor completa amenajarea prin aspectul deosebit. Pentru adolescenți, îți recomandăm să alegi piese în culori versatile, care pot fi integrate în amenajări dintre cele mai diverse.

Biroul trebuie să îi pună copilului tău la dispoziție suficient spațiu pentru ca acesta să își desfășoare în voie activitățile.

Poți alege atât un birou simplu, cât și un ansamblu care, pe lângă biroul propriu-zis, conține o bibliotecă, etajeră sau comodă.

Mai jos poți vedea câteva exemple.⬇️

Scaune pentru birou

La fel ca în cazul birourilor, este necesar ca scaunul pe care îl utilizează cel mic să fie unul funcțional, care îi întâlnește nevoile în materie de confort. O piesă ergonomică poate fi soluția ideală, întrucât are toate beneficiile care îi vor ușura activitățile și îi va oferi susținerea corectă pe toată perioada șederii la birou.

Copiii au nevoi diferite față de adulți și necesită o atenție și o grijă mult mai mari pentru a putea crește și a se dezvolta armonios. Păstrarea unei poziții corecte a corpului în orice situație reprezintă una dintre cele mai mari griji care trebuie să îi preocupe pe părinți, astfel că achiziționarea unui astfel de scaun pentru birou va fi un beneficiu atât pe moment, cât și pe termen lung.

Alte accesorii

Deși biroul și scaunul sunt piese indispensabile școlarilor, există și alte elemente care le pot ușura activitățile. De exemplu, este recomandată achiziționarea unui ghiozdan pe care copilul tău îl va purta mai mult timp – un design practic și aspectuos îl va cuceri din start pe cel mic. Asigură-te că veți alege un ghiozdan prevăzut cu o compartimentare eficientă, pentru ca greutatea manualelor școlare, cărților și caietelor să fie distribuită în mod egal.

Totodată, un cuier pe măsura celui mic este suportul perfect pentru ghiozdan, jachete, șapcă și alte lucruri necesare. Alege un cuier cu o bază stabilă, menită să prevină răsturnarea sau alte incidente. De asemenea, brațele pliabile ar fi un beneficiu, pentru că vă ajută să valorificați spațiul în funcție de nevoie.

Amenajarea din cameră trebuie să stimuleze imaginația și gândirea celor mici, în timp ce îi motivează atât către învățătură, cât și către joacă și valorificarea timpului liber într-un mod eficient.

Succes în noul an școlar!📚🎒📒

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.