Vara este aproape la final, iar asta înseamnă că un nou an de școală îi așteptă nerăbdător pe elevi. Pentru a începe anul în forță, cu multă voie bună și entuziasm, este necesar un mediu potrivit de studiu pentru copilul tău, care îi va trezi interesul și îl va motiva să acumuleze cât mai multe cunoștințe.

Îți prezentăm mai jos câteva piese de mobilier esențiale pentru crearea unui loc perfect pentru studiu și lectură.

Birouri și scaune funcționale și estetice

Odată cu începerea noului an școlar, biroul va deveni locul unde copilul tău va petrece timpul făcând temele pentru acasă, învățând și lecturând. Alege unul care îi pune la dispoziție o suprafață generoasă pentru scris, citit sau orice fel de proiecte. În ceea ce privește scaunul pe care îl folosește copilul tău, acesta este unul dintre cele mai importante elemente din camera lui – este nevoie de un scaun care să îi ofere o susținere corectă pe toate durata timpului petrecut la birou. În culori neutre sau puternice, cu imprimeuri simple sau vesele, biroul și scaunul vor crea atât un loc propice studiului, cât și un decor perfect pentru cel mic.

Spații de depozitare pentru materiale școlare și accesorii

În camera copilului, spațiile destinate depozitării joacă un rol esențial pentru aspectul ordonat și îngrijit al încăperii. Este recomandat ca toate corpurile de mobilier pentru depozitare pe care le alegi să fie prevăzute cu cât mai multe uși și sertare, pentru că ele îți pun la dispoziție o compartimentare inteligentă și un mod eficient de a stoca toate lucrurile necesare. Alege piesele la reducere din gama largă de etajere, comode, polițe și casetiere de la Mobexpert!

Biblioteci pentru toate cărțile

O bibliotecă spațioasă este necesară în camera oricărui școlar. Prevăzută cu mai multe polițe, biblioteca oferă suportul perfect pentru toate cărțile copilului tău.  În același timp, ele garantează și spațiu pentru decorațiunile preferate ale celui mic. Așadar, alege o bibliotecă de dimensiuni generoase care va contribui și la aspectul inedit al încăperii.

Reduceri la camere complete, pentru un decor unitar

Pe lângă mobilierul esențial pentru școală, ai la dispoziție și camere complete pentru cel mic, de unde poți alege varianta perfectă pentru voi. Astfel, micuțul tău se va bucura de toate piesele aceleiași game, camera sa având un decor unitar.

Vezi aici toate variantele disponibile la reducere.

Începutul unui nou an de școală este important atât pentru copii, cât și pentru părinții care încearcă să aleagă întotdeauna piesele perfecte de mobilier. O cameră complet utilată și funcțională îi pune la dispoziție celui mic posibilitatea de a se dezvolta într-un mod armonios și plăcut.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.