Best of 2018: Cele mai vândute produse pe www.mobexpert.ro

 

Așa cum am făcut și la începutul anului anterior, am decis să aflăm și anul acesta ce produse v-au cucerit în 2018. Vi le prezentăm mai jos pe cele care s-au regăsit cel mai des în alegerile voastre și s-au bucurat de cea mai mare atenție.

  • Colțarele tapițate în stofă, extensibile, cu șezlong, se află în top și anul acesta. Este dovada clară că funcționalitatea unei canapele extensibile nu dezamăgește niciodată și îmbină cu succes estetica și confortul.
  • În rândul paturilor , cele cu un design simplu și atrăgător sunt favoritele, mai ales dacă somiera rabatabilă este inclusă. Nu s-au lăsat mai prejos nici saltele cu arcuri și spumă, care au fost favoritele anului 2018.
  • Dulapurile preferate au fost cele în culori deschise, cu mai multe uși și sertare, semn că sunteți adepții spațiului atent compartimentat pentru o garderobă organizată.
  • În ceea ce privește fotoliile , preferatele au fost cele în culori versatile, tapițate în stofă sau stofă și ecopiele, cu recliner și balans. Acestea sunt deosebit de confortabile și contribuie la o amenajare inedită a livingului.
  • Anul 2018 a fost anul bibliotecilor și al etajerelor în culori deschise, acestea fiind perfecte pentru numeroase tipuri de decor, amenajând un spațiu luminos și aspectuos.
  • În rândul meselor și al scaunelor , lemnul a fost preferatul, indiferent de combinația cromatică.
  • În ceea ce privește corpurile de iluminat , lustrele au dominat topul și anul acesta.
  • Cele mai vândute covoare în 2018 au fost acelea în culori simple, care se pot integra cu ușurință în decoruri dintre cele mai diverse.
  • Și anul acesta, scaunele cu înălțime reglabilă și birourile aspectuoase și practice au fost primele în top, punând în evidență importanța confortului în timpul orelor de studiu.

Iată vedetele anului 2018:

Sumar


Cele mai vândute canapele în 2018






Cele mai vândute paturi în 2018

 

Cele mai vândute dulapuri în 2018



Cele mai vândute fotolii în 2018

 

Cele mai vândute mese și scaune pentru dining în 2018






Cele mai vândute biblioteci și etajere în 2018







Cele mai vândute saltele în 2018





Cele mai vândute corpuri de iluminat în 2018

 

Cele mai vândute covoare în 2018


Cele mai vândute birouri și scaune pentru copii în 2018







Mobexpert Blog. Cele mai vândute produse în 2018

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)