A sosit momentul să facem topul anul al celor mai vândute produse de pe www.mobexpert.ro, ca să aflăm ce piese v-au cucerit în 2019. Puteți vedea mai jos produsele care s-au regăsit cel mai des în alegerile voastre în anul trecut, bucurându-se de cea mai mare atenție.

  • Colțarele și canapelele extensibile au fost preferate voastre, utilitatea acestor produse rămânând și anul acesta de necontestat. Atât aspectul, cât și funcționalitatea garantează pentru ele, astfel că o canapea sau un colțar extensibil reprezintă cea mai bună alegere pentru orice living, în special când vorbim despre o încăpere de dimensiuni reduse.
  • Paturile în culori neutre au dominat topul anul acesta, semn că versatilitatea este o caracteristică pe care piesele de mobilier trebuie să o îndeplinească. Saltelele preferate au fost cele cu arcuri împachetate sau arcuri Bonel, dar și cele din spumă.
  • În materie de dulapuri, vedetele au fost cele de dimensiuni mai mari, prevăzute cu mai multe rafturi, preferate atât pentru funcționalitatea de care dau dovadă, dar și pentru aspectul natural și simplu.
  • La capitolul fotolii, cele cu recliner rămân în top și anul acesta. Confortul cu care contribuie la amenajarea livingului recomandă fotoliile cu recliner drept cea mai bună alegere pentru spațiul tău.
  • În ceea ce privește bibliotecile și etajerele, Roxette rămâne prima din topul alegerilor voastre, urmată de etajere înalte și înguste, perfecte pentru depozitarea pe verticală.
  • În rândul meselor și al scaunelor pentru zona de dining, combinația dintre lemn și mdf s-a dovedit a fi una foarte căutată și apreciată. Pe lângă piesele individuale care au fost cele mai vândute, s-au numărat și seturi de mobilier.
  • Din categoria corpurilor de iluminat, preferatele au fost lustrele.
  • Covoarele pe care care v-au atras cel mai mult anul acesta au fost cele pufoase, care aduc încăperii un plus de confort, dar și cele cu modele florale.
  • Dintre birourile și scaunele pentru copii, au fost alese cele mai practice piese, care le oferă celor mici un mediu confortabil pentru studiu și lectură.

Cele mai vândute canapele în 2019

Cele mai vândute paturi în 2019

Cele mai vândute dulapuri în 2019

Cele mai vândute fotolii în 2019

Cele mai vândute mese și scaune pentru dining în 2019

Mobexpert Blog. Best of 2019

Your Content Goes Here

Cele mai vândute biblioteci și etajere în 2019

Cele mai vândute saltele în 2019

Cele mai vândute corpuri de iluminat în 2019

Cele mai vândute covoare în 2019

Cele mai vândute birouri și scaune pentru copii în 2019

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.