Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar noi, așa cum facem întotdeauna, am hotărât să îți sugerăm câteva idei de cadouri inspirate. Așadar, dacă încă nu ai luat o decizie cu privire la cadourile pe care să le cumperi pentru persoana iubită, prieteni sau parteneri de afaceri, sperăm ca variantele de mai jos să îți sară în ajutor.

De la mici atenții, precum un suport pentru lumânare sau o ramă pentru fotografii, până la cadouri mai extravagante, precum un set de veselă din porțelan sau un ceas de perete – opțiunile sunt numeroase pentru ca tu să aduci bucurie tuturor celor dragi.

Vezi mai jos câteva sugestii de cadouri inspirate, grupate în funcție de câteva tipuri de buget.🎁🛍️💝

Cadouri sub 100 lei

O cană simpatică, o ramă pentru fotografii sau un suport pentru lumânare – mici atenții care amintesc celor dragi că te gândești la ei și vrei să le faci o surpriză cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Categoria conține numeroase produse, astfel că poți explora selecția noastră de cadouri sub 100 lei atât pentru colegii de la birou, cu ocazia binecunoscutului obicei Secret Santa, dar și pentru prieteni sau familie.

Cadouri între 100 și 250 lei

O decorațiune aurie va aduce un strop de magie în perioada sărbătorilor de iarnă, iar persoana care va primi un set de ceșcuțe pentru espresso se va gândi la tine de fiecare dată când își va savura cafeaua. Într-un astfel de buget poți include variante precum suporturi pentru bijuterii, piese de veselă din porțelan, decorațiuni din lemn și multe altele. Explorează aici categoria noastră de cadouri între 100 și 250 lei.

Cadouri între 250 și 500 lei

Un astfel de buget îți permite să oferi oglinzi sau veioze deosebite, menite să contribuie la o amenajare confortabilă și elegantă. Poți alege chiar și un suport pentru sticle, realizat din metal, destinat iubitorilor de vin. O altă idee poate fi o vază de dimensiuni generoase, realizată dintr-un material rezistent, precum ceramica glazurată, care impresionează prin aspect și rafinament.

Cadouri peste 500 lei

Dacă bugetul tău este nelimitat, atunci poți explora mai mult și vei găsi câteva propuneri cu adevărat spectaculoase. De exemplu, un set de veselă cu 37 de piese, realizate din porțelan fin, este un cadou special care va impresiona cu siguranță. Totodată, poți alege o decorațiune masivă pentru perete, un lampadar cu un design original sau o oglindă strălucitoare.

Un Gift Card Mobexpert

Gift cardul de la Mobexpert este darul potrivit pentru fiecare ocazie – cel care îl va primi de la tine își poate alege din toată colecția Mobexpert mobilierul și decorațiunile favorite. Astfel, Gift Cardul poate deveni memorabil atunci când ești în impas.

Mobexpert Blog. Cadouri

Indiferent de cadourile pe care le alegi, noi suntem de părere că gestul este cel care contează, iar persoanele dragi vor aprecia gândul bun.

Comandă online cadourile pentru cei dragi și ridică-le din magazinele Mobexpert!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.