Se apropie nunta lor și începi căutarea cadoului perfect pentru această ocazie specială. Spune da cadourilor inspirate și alege piese simbolice și utile pentru viața pe care o încep în doi. Astfel, îi vei asigura de atenția ta, oferindu-le un dar de care se vor bucura în fiecare zi.

Veselă și Tacâmuri

Vesela și tacâmurile sunt pregătite pentru a fi cadouri de nuntă. Versatile sau colorate, moderne sau elegante, ai la dispoziție o varietate de opțiuni. Vesela cu un model simplu și elegant reprezintă o alegere cu care nu poți da greș. Dacă mirii îți sunt prieteni dragi, te poți juca cu modele și culori, pentru a le oferi un dar exact pe placul lor.

Pahare și Accesorii pentru Bar

Paharele de șampanie, vin sau băuturi diverse își vor dovedi cu siguranță utilitatea în colecția lor. Cu siluete elegante, din materiale de calitate, sunt piese durabile și folositoare. De asemenea, alegând accesoriile pentru bar, le vei oferi clipe pline de voie bună, acasă.

Așternuturi pentru Pat, Pleduri, Cuverturi

Perfecte pentru a fi dăruite cu ocazia nunții, așternuturile reprezintă o idee inspirată pentru această ocazie. De asemenea, pledurile și curveturile se vor potrivi de minune în dormitorul lor.

Decorațiuni pentru toată Casa

De la rame foto până la obiecte decorative sau vaze, decorațiunile sunt piesele de care avem nevoie pentru un spațiu personalizat și primitor. Le oferă șansa de a-și decora camera chiar cu pozele de la nuntă, cu flori proaspete sau cu un plus de personalitate și căldură.

Gift Card

Din magazinele Mobexpert sau la un click distanță, îi poți surprinde pe cei doi miri cu un Gift Card. Alege suma cea mai convenabilă pentru tine dintre cele patru disponibile și oferă-le șansa de a-l utiliza pentru a cumpăra orice doresc.

Îți dorim inspirație în alegerea cadoului care va marca momentul special din viața lor!