Cadouri pentru nași: Idei inedite prin care să le arăți cât de mult îi apreciezi

Nașii sunt acei oameni importanți în viața oricărui cuplu, prieteni de suflet și părinți spirituali, cei care te ghidează în cele mai bune și dificile momente. Legătura dintre nași și fini este întotdeauna frumoasă și semnificativă. Tocmai de aceea, poate fi o reală provocare să alegi un dar cu totul și cu totul special.

Dacă ești în căutarea unui cadou de mulțumire pentru nași, de ziua lor, de Crăciun sau indiferent de ocazie, ai venit unde trebuie! De la daruri frumoase și utile, la cele simbolice, mai mici sau mai mari, ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru nașii de nuntă și botez, care să le aducă bucurie în suflet.

Sumar


1. Un set de veselă care va da meselor în familie o ambianță de poveste

Versatile sau colorate, moderne sau elegante, ai la dispoziție o varietate de opțiuni de seturi de veselă, pe care le poți împacheta într-un cadou deosebit pentru nași. Optează pentru un set din porțelan cu un design vintage care va da un plus de eleganță oricărei mese festive sau unul colorat cu un design modern care aduce culoare și veselie la fiecare masă în familie.

În cazul în care nu știi ce material este mai bun atunci când vine vorba despre veselă, ți-am pregătit și un ghid în care explicăm despre diferențele dintre ceramică și porțelan, de la ce sunt la cum se întrețin pentru a alege ce știi că s-ar potrivi cel mai bine.

2. O râșniță modernă pentru cafea

Dacă nașii se numără printre iubitorii de cafea și nu își încep ziua fără aroma minunată a acestei băuturi magice, optează pentru o idee de cadou practică și originală. Alege o râșniță de cafea cu un design modern care, pe lângă faptul că este foarte utilă, se va dovedi un accesoriu de efect în bucătărie. Mai mult, îi va ajuta pe nași să se bucure de savoarea cafelei proaspăt măcinate în fiecare dimineață.

3. O frapieră elegantă pentru nașii care sunt sufletul petrecerilor

Dacă nașii se numără printre cei mai buni amfitrioni și iubesc să organizele seri memorabile alături de prieteni și familie, nu vei da greș dacă darul tău se va dovedi un aliat de nădejde la petreceri. Alege o frapieră modernă și elegantă cu adaptor și telecomandă, care va da startul celor mai frumoase momente alături de cei dragi.

Dacă știi că nașii sunt fanii sucurilor cât mai naturale, completează cu un recipient pentru băuturi proaspăt preparate, care să le păstreze răcoritoare, delicioase și pline de savoare.

4. Un mesaj în ramă

Impresionează-ți nașii cu cadouri personalizate prin care să-ți exprimi sentimentele și gândurile într-un mod aparte. Mesajele în ramă notate cu peniță în cerneală strălucitoare, au un design rafinat și elegant și transformă fiecare încăpere. Indiferent de ocazie – ziua lor, cununie, botez sau Crăciun surprinde-ți nașii cu un cadou de neuitat, care le va face fiecare zi mai frumoasă.

5. Grătar și ustensile pentru un adevărat masterchef

Dacă nașul tău are o pasiune aparte pentru grătare și îți descrie până în cel mai mic detaliu cum se face o friptură savuroasă, surprinde-l cu un cadou pe măsura talentului său culinar. Optează pentru un grătar versatil care va completa cu mult bun gust amenajarea grădinii sau a terasei. Adaugă și un set de ustensile pentru grătar care se vor dovedi aliații perfecți pentru preparate cu adevărat delicioase.

6. Decorațiuni pentru nașii pasionați de călătorii

Dacă nașii visează mereu la noi escapade în locuri minunate, de ziua lor sau cu orice altă ocazie specială, oferă-le un cadou care să le amintească de cele mai frumoase călătorii petrecute împreună și care să le prefigureze pe cele care urmează. Alege o decorațiune în formă de harta lumii, care să îmbrace pereții locuinței cu farmec și originalitate sau o veioză deosebită sub forma unui glob pământesc.

7. Un set de pahare inspirat din epoca Gatsby

O altă idee de cadou cu care nu vei da greș este să le oferi un set de pahar e de care să se bucure ori de câte ori au de sărbătorit realizări notabile, petrec o seară romantică sau o cină cu prietenii. Completează și cu un suport elegant pentru colecția de sticle de vin, o piesă perfectă pentru depozitarea organizată a sticlelor de băuturi în amenajarea livingului.

8. Un tablou care pune amprenta personalității lor în orice interior

Avem idei de cadouri și pentru nașul sau nașa cu o dragoste aparte pentru artă și frumos. Tablourile sunt obiecte decorative deosebite care spun o poveste și completează armonios designul unei încăperi. Optează pentru un tablou cu un model abstract pentru un aspect elegant și sofisticat sau unul cu un peisaj colorat care să dea o notă de veselie și prospețime încăperii.

9. O lenjerie de pat de calitate

O altă idee de cadou practic și aspectuos prin care să-ți surprinzi nașii este și un set de lenjerie de pat din materiale naturale și de calitate. Optează pentru așternuturi de pat care pun accentul pe confort și relaxare și care le va oferi un somn extrem de plăcut și odihnitor.

10. O cutie elegantă pentru colecția de bijuterii

Din lista cu cele mai frumoase cadouri pentru nașa nu putea să lipsească și obiectul în care să-și pună la loc de cinste micile ei comori. O cutie de bijuterii cu un design elegant poate deveni cu succes, chiar un obiect decorativ care completează de minune decorul dormitorului. Un cadou pentru nașă de ziua ei pe cât de practic, pe atât de special.

11. Un set de șah pentru nașii cu spirit ludic

Avem o idee de cadou pentru nașa sau nașul căruia îi plac provocările intelectuale și competițiile intense – un set de șah rafinat și elegant. O adevărată „bijuterie” pe care o vor folosi cu tot dragul. În plus, pus la loc de cinste pentru a fi admirat de toți prietenii, va completa interiorul locuinței într-un mod aparte.

12. Obiecte decorative care să împodobească frumos casa

Nu am uitat nici de nașii pasionați de design interior care vânează tot felul de decorațiuni interesante. Alege cadouri speciale sub forma unor obiecte decorative, care să completeze armonios decorul încăperii și care să le aducă aminte de tine, de fiecare dată când le admiră.

13. Un set de rame foto în care să pună la loc de cinste amintirile dragi

Printre cele mai frumoase idei de cadouri pentru nași se numără și un set de rame foto care surprind momente pline de bucurie. Un cadou făcut de tine le va aduce o mare bucurie indiferent că e ziua lor sau oricare altă ocazie. Optează pentru rame foto care să decoreze orice încăpere într-un mod cu totul special.

14. O idee specială sub forma unui card cadou

Ai vrea să le iei pe toate și nu știi exact ce să alegi? Ca să nu dai greș în niciun fel și să le faci o super surpriză nașilor, îți recomandăm Cardul Cadou Mobexpert . O idee cu care mergi la sigur pentru că îi lași pe ei să-și aleagă ce-și doresc cel mai tare. Își pot alege de pe mobexpert.ro și din toată colecția din magazinele Mobexpert, mobilierul și decorațiunile preferate.

15. Un cadou personalizat pentru nași

O soluție prin care te poți asigura că darul pentru nași de nuntă sau botez este unic și plin de viață este monogramarea. Simplu și elegant, un obiect personalizat cu numele, inițialele sau chiar un mesaj scurt special pentru ei le va aduce cu siguranță bucurie.

În Mobexpert Băneasa oferim serviciul de monogramare unde poți personaliza tot felul de textile. De la halate și prosoape la cearceafuri, perne decorative și pleduri, ai o varietate mare de produse din care poți alege. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag!

cadouri personalizate pentru nasi

Până la urmă, singurul lucru care contează cu adevărat este ca darul pe care-l oferi să vină din inimă. Niciun cadou nu este mai frumos decât cel care pornește din suflet. Sperăm că te-am scos din încurcătură și te-am inspirat pentru alegerea cadoului potrivit pentru nași, care să le aducă zâmbetul pe buze de ziua lor și nu numai.

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)