Cadouri personalizate pentru Paște

Mobexpert Blog - Idei unice de cadouri pentru Paste - Monogramarea

Razele de soare prevestesc apropierea venirii iepurașului și a momentelor plăcute petrecute în compania celor dragi. Bucură-i cu daruri special create pentru ei, care îi vor surprinde extrem de plăcut cu ocazia Paștelui.

O soluție simplă și elegantă prin care te poți asigura că darul persoanei dragi este unic și plin de viață este monogramarea. O monogramă reprezintă, prin definiție, eleganță și stil, personalizând cadourile cu inițiale, cuvinte sau chiar iepurași de Paște. Astfel, lucrurile vor spune exact cui îi aparțin, într-un mod unic.

Mobexpert Blog - Cadouri personalizate pentru Paste

Sumar


Cadouri deosebite pentru copii

Bucură-i pe cei mici cu daruri personalizate cu numele lor sau cu inițiale. Lucrurile primite vor deveni preferatele lor, accesorizându-le vesel camera. Astfel, te asiguri că le oferi ceva util, dar totuși pe gustul lor.

Seturile de așternuturi colorate și cu imprimeuri simpatice vor fi iubite și mai mult de copii dacă sunt monogramate cu numele lor.

Un set de așternut le va oferi confortul de care au nevoie pentru un somn odihnitor și se va potrivi de minune în universul creativ al celor mici. De asemenea, o pernă decorativă sau un prosop personalizat le vor aduce un plus de fericire, fiind mai speciale tocmai prin prezența numelui lor. Prosopelul personalizat reprezintă o bună alegere și pentru grădiniță, având un element care îl va distinge de lucrurile celorlalți copii.

Lenjerii de pat cu personalitate

Lenjeriile de pat completate de monograme nu pot fi decât rețeta unui dar cu totul deosebit. Fie că optezi pentru un așternut sau o husă pentru pernă, monograma va accesoriza spațiul cu un plus de personalitate.

Alegând o lenjerie pentru pat, te asiguri că îi oferi un cadou estetic și foarte util în același timp.

Articole pentru baie speciale pentru Ea și El

Monogramarea poate fi realizată cu succes și pe articolele de baie. Halatele reprezintă o alegere elegantă, ce răsfață călduros după fiecare baie. De asemenea, prosoapele sunt piese mereu utile, ce pot fi personalizate deosebit.

Un alt aspect pozitiv al monogramării este faptul că reprezintă un cadou perfect atât pentru ea, cât și pentru el.

Alegerea unui cadou potrivit fiecărui gen poate părea de multe ori problematică. O modalitate prin care te asiguri că darul tău va fi apreciat este monogramarea.

Serviciul de monogramare Mobexpert este oferit de magazinul Mobexpert Băneasa. Monograma poate fi de maximum 10 cuvinte și ai posibilitatea de a alege între 10 tipuri de font, 10 nuanţe de aţă şi nenumărate dimensiuni. De asemenea, poți opta pentru o pictogramă reprezentativă pentru principalele sărbători.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)