Tapițeria din piele este o adevărată declarație de stil și prezintă câteva funcționalități incontestabile – versatilitate, eleganță, calitate, iar lista poate continua.

  • Astăzi vorbim despre canapelele și fotoliile din piele pe care le găsești în magazinele Mobexpert și pe mobexpert.ro.
  • Cu această ocazie, te anunțăm că în perioada 02-29.09.2019, te bucuri de 15% Reducere la Toată Colecția de Canapele din Piele Fabricate în România. Profită și alege acum canapeaua care îți place!
  • Te așteptăm cu produse noi, dar și cu reduceri, în magazine și pe mobexpert.ro.
  • În plus, la finalul articolului vei găsi ghidul nostru despre întreținerea tapițeriei din piele, scris cu scopul de a te ajuta să ai grijă de canapeaua ta.

Suntem de părere că tapițeria din piele este potrivită oricărui tip de amenajare și reușește să creeze un decor aspectuos și, mai ales, confortabil.

Canapeaua din piele

Credem că, în living, amenajarea poate fi construită în jurul canapelei, aceasta fiind vedeta întregii încăperi. O canapea din piele se va evidenția cu succes, fiind elementul central al spațiului respectiv.

Datorită unei astfel de piese, eleganța își va spune întotdeauna cuvântul, iar rafinamentul va fi cel care dictează în încăpere.

Dimensiunile generoase îți vor permite să te relaxezi în voie alături de cei dragi, iar formele armonioase vor crea un echilibru din punct de vedere estetic.

Fabricate în România, produsele impresionează și se diferențiază prin atât prin designul elegant și rafinat, cât și prin calitatea materialelor folosite pentru realizarea lor.

Dacă alegi o canapea tapițată în piele, optezi pentru un material calitativ și o variantă durabilă și rezistentă.

Pe lângă calitatea produsului, îți garantăm și versatilitatea acestuia, datorită aspectului și cromaticii potrivite pentru decoruri dintre cele mai diverse.

În plus, poți personaliza canapeaua pe care ți-o dorești, alegând nuanța preferată de piele naturală. Te așteptăm să vezi mostrarul în magazinele noastre.

Mobexpert Blog. Canapele Piele

Fotoliul din piele

  • Un fotoliu din piele va veni mereu în completarea decorului din living, atât datorită aspectului, cât și funcționalității sale.
  • Cu ajutorul unui fotoliu din piele, vei reuși să-ți creezi propria oază de la relaxare, chiar la tine în living. Adaugă un pled pufos, o pernă decorativă și un lampadar (aici link către fiecare categorie) și bucură-te în voie de serialul preferat sau o carte bună în serile răcoroase.
  • Modelele fotoliilor pot fi asociate cu ușurință canapelelor noastre, astfel încât poți opta fie pentru o amenajare unitară, fie poți combina mai multe nuanțe, în funcție de preferințe.

Pe lângă funcționalitate, produsele tapițate în piele sunt o adevărată declarație de stil în amenajarea de acasă.

Ghid de întreținere pentru produse tapițate în piele naturală

Mai jos poți vedea câteva dintre cele mai importante reguli legate de întreținerea produselor tapițate în piele naturală, însă vei găsi un ghid complet în link-ul de mai jos –

  • Evită lumina directă a soarelui. Expunerea prelungită în lumina directă a soarelui va provoca decolorarea pielii naturale, cât şi a imitației de piele.
  • Evită obiectele ascuțite. Cataramele, cheile și jucăriile pot tăia, zgâria sau roade suprafața.
  • Alege produsele de curățat cu atenție. Îţi recomăndam să utilizezi produse special destinate curăţării şi întreţinerii tapiţeriilor din piele naturală

Dacă vrei să afli mai multe metode prin care poți avea grijă de produsele tapițate, te invităm să citești ghidul nostru de întreținere și utilizare ->https://mobexpert.ro/pages/ghid-de-intretinere-si-utilizare.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.