Cine nu-și dorește să-și creeze chiar acasă propria oază de relaxare?

Atunci când vorbim despre living, suntem de părere că poți atinge apogeul confortului dacă optezi pentru o canapea sau un fotoliu cu recliner. Beneficiile acestor produse sunt numeroase și îți vom povesti despre ele în articolul de astăzi.

Nu uita de ghidul nostru despre întreținerea produselor tapițate pe care îl găsești la finalul acestui articol.

Tipuri de produse prevăzute cu recliner

În ceea ce privește produsele propriu-zise, există o gamă variată dintre care le poți selecta pe cele potrivite pentru tine. Mai exact, vei găsi fotolii prevăzute atât cu recliner, cât și cu recliner și balans. Fotoliile cu balans sunt aliniate tendințelor contemporane și reprezintă o completare aspectuoasă și relaxantă pentru livingul tău.

Pe lângă fotolii, poți opta și pentru canapele cu două sau trei locuri, prevăzute cu două reclinere. Pentru livingurile cu dimensiuni generoase, îți recomandăm să iei în considerare chiar un colțar cu trei reclinere care va pune la dispoziție relaxare și confort pentru mai multe persoane. Totodată, canapelele care sunt prevăzute cu suport pentru pahare și consolă destinată depozitării îți vor permite să aduci o îmbunătățire incontestabilă în living în materie de confort și estetică.

Tipuri de reclinere

Pe de o parte, fotoliile sau canapelele prevăzute cu recliner manual sunt mai ușor de întreținut, mai accesibile față de cele acționate electric. Pe de altă parte, reclinerele acționate electric permit ajustarea poziției spătarului sau a picioarelor doar prin simpla apăsare a unor butoane – versatilitatea pozițiilor este punctul lor forte.

Varietatea tapițeriilor

La capitolul tapițerie, posibilitățile sunt multiple. În funcție de gusturile tale și amenajarea pe care ai creat-o în camera de zi, poți alege fotolii sau canapele cu reclinere tapițate în stofă sau piele. Totodată, există și combinația elegantă dintre stofă și imitație de piele. Indiferent de tapițeria pe care o alegi, calitatea materialelor te va surprinde în mod plăcut și îți garantează confortul de care ai nevoie.

Același confort indiferent de mărimea casei tale

Dimensiunile generoase ale unui living spațios îți oferă numeroase posibilități în ceea ce privește piesele pe care le incluzi în amenajare. Poți alege o piesă cu design american, precum Kansas, Baldwin, Stamford sau Kentucky. Formele pline ale acestora te vor răsfăța și vor contribui din punct de vedere estetic la decorul încăperii. Dacă locuiești într-un spațiu cu dimensiuni mai reduse, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la confortul din living. Așadar, poți opta pentru Pasadena, Vancouver sau Seattle, care sunt alegerile ideale pentru apartamente.

Indiferent de alegerea pe care o faci, piesele prevăzute cu reclinere te vor răsfăța și îți vor permite să te relaxezi în voie, bucurându-te de un nivel ridicat de confort.

Ghid de întreținere pentru produse tapițate

Pentru că vedetele lunii sunt canapelele, fotoliile, taburetele, banchetele și paturile tapițate, ne-am gândit să creăm un ghid de întreținere pentru acestea.

Mai jos poți vedea câteva dintre cele mai importante reguli legate de întreținerea produselor tapițate, însă vei găsi un ghid complet în link-ul de mai jos –

  • Aspiră periodic pentru a înlătura praful. Dacă nu e înlăturat periodic, deși nu se vede ca pe topul unei mese, praful poate murdări tapițeria și îi va da un aspect neplăcut. Recomandăm aspirarea săptămânală cu o perie specială pentru tapițerii.
  • Contactează un specialist în curățare ori de câte ori produsul prezintă semne sporite de murdărire.
  • Acționarea rapidă este esențială pentru a preveni deteriorările permanente. Poţi evita permanentizarea petelor apărute în urma vărsării unor lichide dacă iei imediat măsuri pentru a absorbi substanțele vărsate.

Dacă vrei să afli mai multe metode prin care poți avea grijă de produsele tapițate, te invităm să citești ghidul nostru de întreținere și utilizare ->https://mobexpert.ro/pages/ghid-de-intretinere-si-utilizare.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.