Cât te costă să mobilezi un dormitor din lemn?

    În dormitor, accentul este pus atât pe partea utilă, cât și pe cea estetică, fiind astfel necesar ca piesele alese să îndeplinească ambele cerințe. Prețurile pieselor realizate din lemn variază, însă poți alege ceva potrivit și pentru bugetul tău. Iată mai jos câteva propuneri de amenajare a dormitorului.

    Un dormitor începe de la 2,886 Lei (vezi Dormitor Optimum), iar aici ne referim la pat matrimonial, două noptiere și o comodă lată cu patru sertare și 2 uși pentru depozitarea celor necesare. Dacă dorești ceva mai sofisticat, iar spațiul îți permite, poți alege dormitorul Kinsley al cărui preț începe de la 8,808 Lei, acesta incluzând patul dublu, două noptiere și o comodă lată. Mai multe detalii vei descoperi în articolul ce urmează.

    Mobexpert Blog. Dormitor din lemn

    Sumar


    Despre lemn

    Lemnul este un clasic cu o istorie îndelungată, mobilierul executat din acest material fiind recunoscut pentru eleganță, rezistență și durabilitate în timp. Acesta nu necesită o îngrijire pretențioasă, iar decorul amenajat prin intermediul pieselor de mobilier realizate din lemn este unul deosebit. De-a lungul timpului, lemnul a fost prelucrat în nenumărate moduri, toate cu scopul de a-l transpune în piese ideale pentru un spațiu aspectuos, confortabil și practic.

    Patul – elementul de bază al oricărui dormitor

    Patul este cea mai importantă piesă a dormitorului, întrucât acesta oferă un nivel ridicat de confort pe toată durata odihnei sau a somnului. Poți alege paturi executate din lemn de culoare închisă pentru eleganță și simplitate, însă, pentru un dormitor luminat și spațios, mai ales la nivel vizual, lemnul de culoare deschisă este alegerea ideală.

    Noptierele – funcționale și aspectuoase

    Noptierele, locul ideal pentru a avea aproape cartea, telefonul, crema de mâini și alte obiecte. Cele din lemn au un design atrăgător, aparte, care va pune în valoare amenajarea interioară din dormitorul tău. Totodată, acestea au o utilitate de necontestat, fiind așezate în apropierea patului.

    Comoda – organizare eficientă și aspect atrăgător

    Comodele – un spațiu în plus pentru depozitare. Comodele din lemn sunt prevăzute cu sertare și spații pe care le poți folosi pentru a-ți depozita într-un loc propice lucrurile esențiale. Fie că este vorba despre acte, cărți sau chiar produse cosmetice, o comodă este locul ideal în care le poți păstra. În plus, adăugând o oglindă, comoda se transformă cu ușurință în locul unde te poți pregăti de fiecare dată înainte de a ieși din casă.


    Dulapul – locul perfect pentru garderoba ta

    Fie el îngust sau de dimensiuni generoase, un dulap din lemn completează în mod echilibrat decorul dormitorului tău și pune în valoare bunul gust din amenajarea acestuia. Dulapurile din lemn sunt rezistente, reprezentând astfel o alegere durabilă în designul interior al camerei tale.

     

    Nu uita decorațiunile – personalizare și creativitate în dormitorul tău

    Obiectele decorative dau personalitate încăperii. Grație designului inedit și finisajelor diverse, decorațiunile din lemn au un aspect aparte. Fiind versatile, le poți folosi într-o gamă variată de decoruri.

    Așadar, prețurile dormitoarelor din lemn sunt diverse, însă achiziția acestora reprezintă o investiție durabilă, de care te poți bucura vreme îndelungată. Indiferent de trecerea timpului, mobilierul din lemn este întotdeauna în pas cu moda. Toate piesele executate din lemn, de la pat până la decorațiuni și cele mai mici detalii, vor contribui la crearea unui design spectaculos al spațiului destinat odihnei și somnului.

    Pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele, te invităm să te abonezi la newsletter-ul Mobexpert și să urmărești pagina noastră de Facebook.

    Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)