Ce facem acasă de 1 Mai

Anul acesta, pentru a menține distanțarea socială, petrecerea zilei de 1 mai trebuie sărbătorită în confortul de acasă, iar în acest articol îți propunem câteva idei despre cum să profiți de ziua liberă printr-o serie de activități recreative.

Sumar


Preparate delicioase pe grătar

Pregătește preparate din carne sau legume, folosind un grătar calitativ, pentru a vă bucura de mese savuroase și sănătoase. Pe bază de gaz sau cărbuni, la mobexpert.ro găsești o gama variată de grătare din care poți alege unul pe placul tău. Pentru ca experiența culinară să fie cât mai facilă și eficientă, îți recomandăm folosirea ustensilelor și accesoriilor pentru grătar. După folosirea grătarului, îl poți proteja și depozita în siguranță cu ajutorul unei huse speciale, pentru a-l menține în condiții optime cât mai mult timp.

Relaxare pe balcon, terasă sau grădină

Creează-ți oaza de relaxare prin alegerea unor piese de mobilier pe care să le integrezi în funcție de spațiul de care dispui. Seturile de mobilier pentru exterior îți vor înfrumuseța terasa sau grădina, asigurând un plus de confort atunci când servești masa sau profiți de mângâierea razelor calde ale soarelui în aer liber. Leagănele, hamacele și șezlongurile sunt piese individuale pe care le poți încadra în orice loc, fiind potrivite pentru a te bucura de momente de odihnă plăcute, citind sau servind o băutură răcoritoare.

 

Grădinărit

Grădinăritul îmbină armonios utilul cu plăcutul, fiind o activitate relaxantă, pentru trup și minte. De asemenea, grădinăritul este o modalitate care îți va spori creativitatea, prin atenția la detalii, alegerea plantelor și a culorilor. Plantează flori multicolore în ghivece din plastic, ceramică sau piatră, pentru a conferi un plus estetic în decorul spațiului tău. Poți avea propria cultură de legume sau ierburi aromatice, care pot fi crescute în ghivece sau jardiniere și pe care le poți folosi ulterior în prepararea mâncărurilor.

Lectură, filme, seriale

O altă activitate pe care o poți face este de a citi sau de a urmări filme sau seriale. Acum este un moment bun de a profita în tihnă de cartea preferată, în deplin confort. Începe noi filme, un maraton de seriale sau documentare, pe care le poți urmări alături de cei dragi. Într-un articol recent am scris despre recomandările pe care le-am primit pe Instagram în ceea ce privește filmele și serialele preferate. 

Distracție în familie

Pe lângă activitățile amintite mai sus, poți profita de această perioadă pentru a petrece mai mult timp alături de membrii familiei. În acest sens, vă puteți relaxa fie prin jocuri de cărți, rummy sau boardgames, fie în spațiul exterior, alături de cei mici. Astfel, veți avea parte de clipe memorabile și pline de voie bună.

De 1 mai stăm acasă și ne bucurăm de numeroase activități plăcute și relaxante.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)