Confortul de acasă. 4 idei pentru un decor de toamnă

Toamna își intră rapid în drepturi, iar serile răcoroase și zilele mai scurte ne inspiră să facem mici schimbări în decorul de acasă. Pentru că nimic nu este mai plăcut în această perioadă decât o atmosferă confortabilă, ți-am pregătit câteva idei pentru un ambient prietenos, plin de căldură.

Sumar


Materiale și texturi plăcute

Dacă podelele neacoperite și ferestrele deschise sunt perfecte pe durata lunilor calde de vară, primele zile răcoroase creează nevoia de căldură și confort. Draperiile, păturile și pledurile groase și tricotate sau covoarele cu fir înalt și textură pufoasă, care te întâmpină dimineața la marginea patului, oferă o senzație de confort și un plus de căldură.

Culori calde pentru zile reci

O modalitate prin care decorul tău poate deveni mai tomnatic și vizibil mai cald este reprezentată de accentele de culoare. Trecerea de la nuanțele mai reci la cele calde, ruginii și aurii din cromatica toamnei se poate realiza rapid prin accesorizare. Acestea au rolul de a schimba aspectul încăperii cu tonuri calde, oferindu-i valențe tomnatice. Același efect poate fi obținut și prin adaugarea luminilor calde ale lampadarelor sau ale lumânărilor, în zilele scurte și mai puțin luminoase ale sezonului rece.

 

Accente din lemn

Material cald, natural și rezistent, lemnul reprezintă alegerea perfectă pentru un decor de toamnă care inspiră confort și relaxare. Nuanțele calde, finisajele rustice și antichizate contribuie la crearea refugiului perfect din timpului sezonului rece.

Bucătărie pregătită pentru toamnă

Băuturile calde, însoțite de gustări delicioase, îți oferă un plus de căldură și răsfăț în zilele reci. Servește un ceai într-un decor care te inspiră și te relaxează și bucură-te de momentele petrecute acasă.

Alege piese care sporesc confortul casei tale și bucură-te de o toamnă de basm.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)