Creează o amenajare care ține pasul cu tine

Acasă este locul în care te simți cel mai bine și unde ai vrea să petreci cât mai mult timp relaxându-te, într-un mediu aspectuos, care, în același timp, îți satisface toate nevoile. În marea de stiluri pentru care poți opta în ceea ce privește designul interior, este important să alegi ceva care te definește. Dacă ai o pasiune pentru amenajarea interioară fără vârstă, îți prezentăm mai jos câteva piese de mobilier care vor păstra într-un mod perfect echilibrul dintre stilul vintage și cerințele actuale.

Sumar


Pentru Dormitor

Dormitorul – camera în care e nevoie de un nivel ridicat de confort pentru odihnă și relaxare, primind, astfel, energie și voie bună pentru o nouă zi. Un pat tapițat, de culoare caldă sau îndrăzneață, poate fi asociat cu piese de mobilier realizate în linii simple și echilibrate.

Pentru Living

O canapea moale, plăcută la atingere, reprezintă elementul perfect în jurul căruia poți construi amenajarea din livingul tău. Îi poți alătura cu încredere nelipsita măsuță pentru cafea, care poate servi la fel de bine și drept suport pentru ziare, reviste sau diverse obiecte decorative. Dacă ești o fire romantică, poți alege piese de culoare albă, realizate în linii armonioase și clare.

Pentru zona de Dining

Piesele de mobilier din zona de dining creează mediul în care petreci timp alături de cei dragi, bucurându-vă de mâncărurile preferate. Indiferent de culoarea mobilierului pe care îl dorești în acest spațiu, prin alegerea pieselor potrivite, poți crea o amenajare care va umple încăperea cu eleganță, confort și rafinament. Vitrina și bufetul vor găzdui seturile de veselă, iar masa și scaunele vă vor oferi momente unice.

În mod cert, în amenajarea fără vârstă din casa ta, piesele joacă rolul cel mai important. Dacă optezi pentru cele potrivite, vei menține mereu legătura din elemente vechi și noi, creând spațiul ideal pentru tine și cei dragi.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)