Sumar

Coronițe, ghirlande luminoase, globuri
Figurine și brăduți decorativi
Lumânări
Pleduri, perne și decorațiuni pentru masă

Bradul este, cu siguranță, una dintre vedetele Crăciunului, fiind mereu în centrul atenției pe durata sărbătorilor de iarnă. Dar ce faci atunci când spațiul tău este unul mic și nu îți permite să incluzi un brad înalt, de dimensiuni generoase? Fie cumperi un brad mai mic, fie dai frâu liber creativității și improvizezi, înlocuind metoda clasică prin care decorezi casa de Crăciun.

Chiar dacă locuiești într-o casă de dimensiuni reduse sau pur și simplu îți dorești să încerci ceva nou anul acesta, îți oferim 4 alternative prin care poți aduce spiritul sărbătorilor în spațiul tău, fără un brad împodobit.

Coronițe, ghirlande luminoase, globuri

Întotdeauna poți înlocui bradul de Crăciun cu diverse decorațiuni pe care le poți așeza prin casă oriunde dorești, indiferent de dimensiunile acesteia. Spre deosebire de brad, care trebuie așezat pe podea, ocupând astfel o suprafață considerabilă, coronițele de Crăciun, instalațiile și globurile pot fi suspendate, neîncărcând spațiul din încăpere.

Agață coronițele pe uși sau într-un cui pe perete, lipește instalațiile pe ferestre sau prinde-le pe draperii, iar globurile le poți prinde de mânerele pieselor de mobilier. Adaugă aceste decorațiuni în fiecare încăpere din casa ta.

În plus, există numeroase exemple de proiecte Do It Yourself, prin care poți combina toate cele trei elemente, iar rezultatul va fi unul spectaculos. Alege o coroniță simplă, din crengi de brad sau nuiele, aplică o instalație luminoasă sau o ghirlandă simplă, iar la final lipește sau agață câteva dintre ornamentele preferate. Aceasta este o activitate minunată, pe care o poți desfășura împreună cu familia sau prietenii.

Figurine și brăduți decorativi 

Alte piese pe care poți adăuga în casa ta în perioada sărbătorilor de iarnă sunt figurinele și micii brazi decorativi. Având în vedere dimensiunile reduse pe care le au, le poți așeza, de exemplu, pe comode, etajere sau chiar pe rafturile bibliotecii. Spiridușii sunt reprezentativi pentru Crăciun, așa că îi poți achiziționa cu încredere. De asemenea, optează pentru brazi mici din sârmă, metal sau lemn, prevăzuți cu beculețe. Pe lângă aspectul deosebit pe care îl au, brăduții realizați din astfel de materiale sunt decorațiuni moderne, care oferă o notă de minimalism casei tale.

Lumânări

Asemenea figurinelor și instalațiilor luminoase, și lumânările sunt un simbol al Crăciunului. Poți alege atât lumânări fără parfum, dar și unele parfumate, având posibilitatea să alegi mireasma care îți place. Parfum de brad, turtă dulce, ciocolată, vanilie, scorțișoară, portocală – toate vor aduce spiritul Crăciunului în spațiul tău și, în același timp, vor crea atmosfera liniștită de care avem nevoie tot timpul, dar mai ales în luna decembrie.

Mobexpert Blog. Decorațiuni

CLASSIC Lumânare parfumată 453gr, 150 lei*

Pleduri, perne și decorațiuni pentru masă

Piesele din material textil sunt folosite constant în orice casă. Pe toată durata iernii, pledurile, păturile și pernele decorative sunt mai mult decât binevenite, atât datorită aspectului care conferă o atmosferă confortabilă, dar și funcționalității de care dau dovadă. Așezate pe canapea, pat sau fotoliu, un pled și o pernă în culori de iarnă vor decora spațiul într-un mod plin de originalitate și vor spori confortul din casa ta. Totodată, fața de masă și șervetele decorative vor sublinia decorul vesel din casa ta. Astfel, poți încadra cu succes elementele acestea în categoria decorațiunilor de iarnă.

Indiferent dacă alegi sau nu să împodobești bradul anul acesta, este important să te simți confortabil acasă și creezi o atmosferă plăcută și relaxantă.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.