Culorile pale, întotdeauna o alegere inspirată

În încercarea de a crea un decor care să te îmbie la relaxare, odihnă și voie bună, culorile pale sunt aliatul tău de nădejde. Acestea au capacitatea de a înveseli și de a lumina decorul, însă fără a-l încărca din punct de vedere cromatic.

Astfel, pentru a sparge monotonia care riscă să apară în camerele amenajate în culori sobre, o piesă de mobilier, un accesoriu sau o decorațiune într-o nuanță pală de culoare reprezintă soluția perfectă. Iată în continuare câteva idei pe care le poți folosi ca sursă de inspirație.

Sumar


Momente de relaxare

Adesea suprasaturată de alb, nuanța predominantă a pieselor care intră în componența sa (lavoar, cadă, vas toaletă, mobilier), baia are nevoie de câteva pete de culoare. Aici, paleta opțiunilor este una generoasă: prosoape, halate, suporturi pentru pastă și periuțe de dinți, savoniere, covorașe, toate acestea te pot ajuta să aduci un plus de vivacitate decorului.

Pete de culoare în living

Destinat petrecerii timpului liber, livingul este prin definiție o încăpere care trebuie să fie primitoare. În acest sens, o canapea sau o pernă decorativă într-o culoare pală creează un ambient cald, în care tu și musafirii tăi vă puteți relaxa în voie.

Servește masa pe un fundal colorat

Înveselește aspectul meselor servite alături de cei dragi cu ajutorul unei fețe de masă colorate. Dacă totuși preferi un model neutru, nu uita să compensezi la nivelul veselei, adăugând un binevenit plus la nivel cromatic.

Dormitorul – oaza ta de liniște

Un pat tapițat în stofă într-o culoare pală se va integra perfect în dormitorul tău modern, amenajat cu accent atât pe partea funcțională, cât și pe cea estetică. O altă variantă o poate reprezenta, de asemenea, un set de așternut colorat într-o nuanță ușoară, cremoasă.

Culori pentru camera celor mici

Mai mult decât orice altă încăpere din casă, camera copiilor trebuie să inspire veselie și voie bună. Astfel, în universul de poveste al celor mici își vor găsi cu ușurință locul decorațiuni sau piese de mobilier în culori pale.

Spor la decorat și colorat!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)