Cum decorăm masa de afară. Inspirație de vară

Vremea frumoasă ne îndeamnă să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Servirea mesei afară este o activitate plăcută, iar în zilele călduroase aceasta poate deveni un obicei relaxant.

Pe lângă decorațiuni, masa poate fi amenajată într-un mod inspirat cu ajutorul veselei și tacâmurilor, dar te poți folosi cu încredere și de fețe de masă, șervete sau suporturi pentru farfurii.

Sumar


Cum decorăm masa?

Orice accesoriu poate fi o decorațiune pentru masa ta. Ne referim aici la fețele de masă, vesela, tacâmurile, dar și celelalte elemente care vor contribui la crearea unui aspect plăcut. Atunci când vrei să iei masa în exterior, poți opta cu încredere pentru o față de masă impermeabilă. Aceasta va contribui din punct de vedere estetic, dar va bifa și latura practică, protejând blatul mesei împotriva petelor sau lichidelor vărsate. Dacă te asiguri că nu vor avea loc astfel de accidente, poți folosi o față de masă simplă, pe care să o decorezi prin veselă și tacâmuri. 

La capitolul masa de afară, nimic nu se potrivește mai bine decât un coș împletit care va da impresia unui picnic relaxant. Acesta este perfect atât pentru pâine, cât și pentru alte gustări și, în plus, va aduce mesei un plus de rafinament.

Dacă dorești să îți delectezi invitații cu o limonadă delicioasă, preparată în casă, îți recomandăm să iei în considerare recipientele din sticlă prevăzute cu robinet. Dimensiunile acestora sunt generoase, făcându-le perfecte pentru reuniuni de familie sau petreceri în aer liber. 

Alte accesorii pentru o masă sofisticată

Pentru ocazii mai speciale sau dacă pur și simplu îți dorești să creezi un decor deosebit când iei masa afară, mai jos îți recomandăm o serie de accesorii care vor crea un cadru unic în grădină, pe terasă sau balcon.

Cu ajutorul accesoriilor, le poți pune la dispoziție oaspeților tăi o servire impecabilă, plină de personalitate.

Totodată, îți recomandăm să citești un articol mai vechi care se potrivește perfect temei de astăzi și te învață cum să alegi paharul potrivit pentru vin.

 

Adaugă mesei din exterior un plus de personalitate și creează un decor unic!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)