Cum să le oferi copiilor experiența unui Crăciun de poveste

 

Ne amintim cu drag perioada copilăriei, în care resimțeam magia Crăciunului cu toată sinceritatea, iar așteptarea Moșului ne entuziasma peste măsură. Sunt momente care rămân suspendate în timp, aproape de sufletele noastre, în ciuda timpului care trece și ne îndepărtează de lumea în care totul era posibil, iar fantezia prindea viață.

 

Asigură-te că și micuțul tău își construiește asemenea amintiri de referință din perioada unică pe care o trăiește, oferindu-i momente magice în frumoasa perioadă a sărbătorilor de iarnă.

O atmosferă de poveste acasă îi va alimenta emoția și entuziasmul din timpul așteptării lui Moș Crăciun, iar împodobirea bradului este experiența perfectă pentru a fi trăită împreună. Pune-i la dispoziție accesorii drăguțe și, pe acorduri muzicale vesele, cere-i ajutorul la decorarea bradului. Completează spațiul dedicat așteptării Moșului cu ciorapi pentru cadouri și decorațiuni ce întregesc imaginea de poveste a încăperii.

Gustările dulci vor fi apreciate cu siguranță de cei mici, mai ales când știu că o parte dintre acestea îi sunt dăruite lui Moș Crăciun pentru a-i oferi un plus de energie în noaptea în care oferă cadouri copiilor din toată lumea. Servește fursecuri gătite împreună pe platouri tematice, adăugându-i atmosferei festive un plus de savoare.

Nu în ultimul rând, dorim să îi oferim câteva idei și lui Moș Crăciun. Acesta știe deja că cei mici iubesc jocul, iar noii parteneri de joacă le vor umple chipul de zâmbete. Simpaticii ursuleți, rățuștele, pinguinii și iepurașii de pluș sunt pregătiți să-ți sară în sac, Moșule! În aceeași măsură, corturile de joacă se integrează de minune în lumea creativă și plină de fantezie a copiilor, iar seturile formate din măsuță și scaune sunt perfecte pentru momentele în care cei mici desenează sau fetițele servesc un ceai în compania prietenelor.

Vă dorim momente magice în compania prichindeilor voștri și un Crăciun de poveste!

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)