Fiecare anotimp ne inspiră să amenajăm spațiul în ton cu vremea de afară. În timp ce primăvara și vara optăm pentru decoruri florale sau viu colorate, toamna și iarna vrem să ne simțim când mai confortabil în casă, protejați de vremea rece.

Dacă decorul din living nu prea te mai încântă și vrei să faci câteva schimbări odată cu venirea toamnei, înseamnă că trebuie să citești acest articol.

Atunci când vine vorba despre schimbări în living, poate te gândești la niște modificări majore în ceea ce privește mobilierul sau culoarea pereților. Astăzi îți arătăm cum poți oferi livingului tău un nou aspect fără prea mari eforturi, folosind doar câteva elemente noi.

Alege un nou covor

Un covor poate definitiva și schimba rapid aspectul unei încăperi. Dacă vrei un nou covor pentru camera de zi, optează pentru unul pufos pe care să-l așezi lângă canapea, în completarea acesteia. Îți vei odihni picioarele pe o textură moale și plăcută la atingere, în timp ce te relaxezi alături de cei dragi. Noul covor va fi aliatul tău când revii acasă după o zi rece.

Dacă ești în căutarea unui covor pentru casa ta, află că în perioada 09-22.10.2019 te bucuri de 20% Reducere la Toată Colecția de Covoare.

În plus, dacă vrei să afli cum să ai grijă de covoarele din casa ta, te invităm să citești articolul nostru despre întreținerea acestora.

Pleduri și pături călduroase

Asemenea covorului pufos, pledurile și păturile îți vor fi la îndemână în zilele friguroase de toamnă. Un pled cu care să te acoperi, un ceai fierbinte și serialul preferat sunt rețeta perfectă pentru toamna asta. Accesorii de mici dimensiuni, pledurile și păturile reușesc cu ușurință să schimbe decorul din livingul tău. Alătură-le canapelei și fotoliului și vei vedea că poți crea un nou cadru estetic și confortabil.

Perdele și draperii

Alt element care contribuie semnificativ la schimbarea decorului dintr-o încăpere este un nou set de perderele sau draperii. Există numeroase modele și materiale dintre care poți alege și își vor face simțită prezența în living. Pentru că vor încadra ferestrele cu eleganță, acestea vor ieși în evidență, fiind un accesoriu important din spațiul tău.

Decorațiuni pentru perete

Tablourile, oglinzile mari și ceasurile alungă monotonia oricărei încăperi și, atent așezate, oferă personalitate pereților.

Altă piesă pe care o poți include dacă dorești să schimbi decorul din living este tapetul. Ușor de aplicat și de efect, tapetul este o alegere excelentă pentru o amenajare unică.

Doar câteva piese te vor ajuta să conturezi noul decor pentru un living spectaculos.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.