Susținem schimbările spontane în amenajare, mai ales atunci când poți beneficia de reduceri sau servicii gratuite. Pentru că patul și canapeaua sunt piese esențiale din orice casă, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu două campanii pentru a-ți alege rapid preferatele.

Cumpără împreună: alege Patul preferat și ai 15% Reducere la Saltea

Pentru că știm că patul și salteaua sunt elemetele principale atunci când vine vorba de odihnă, în perioada 17.02-02.03.2021, îți poți alege patul favorit și primești 15% reducere la salteaua potrivtă pentru tine.

Gama variată de modele garantează că vei găsi ceva pe gustul tău. O mulțime de stiluri și materiale te așteaptă să alegi patul potrivit pentru tine.

Pe lângă paturi, saltelele Mobexpert sunt special create pentru a oferi un nivel înalt de confort pe tot parcursul odihnei.

De asemenea, reducerea de 15% este valabilă și la paturile pentru copii. Conturează pentru cei mici un cadru de vis, realizat din piese de înaltă calitate!

Te invităm să citești aici ghidul nostru despre saltele, unde te învățăm tot ce trebuie să știi atunci când vrei să alegi salteaua potrivită pentru tine.

La Mobexpert găsești peste 300 de modele de colțare și canapele din stofă, piele, fixe sau extensibile, clic-clac sau cu recliner.

Canapeaua este elementul central care te ajută să te relaxezi în living, iar cele mai importante criterii în funcție de care îți poți alege canapeaua țin de dimensiune,  formă și confort.

Dacă spațiul îți permite, optează cu încredere pentru un colțar de dimensiuni generoase! Acesta îți pune la dispoziție un nivel ridicat de confort, dar și loc de stat la povești cu cei dragi.

Atunci când valorificarea spațiului este pe primul loc pentru tine sau vrei să ai la îndemână un pat pentru musafiri, canapeaua extensibilă sau clic-clac este alegerea perfectă.

Profită de reduceri și servicii gratuite și alege piesele preferate pentru casa ta!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.