Dacă încă nu ai împodobit bradul, noi te invităm să vezi categoriile noastre de globuri și decorațiuni pentru brad, în speranța că te vom inspira. Chiar dacă îți place să folosești mereu aceleași podoabe pentru bradul tău, în fiecare an e binevenit un glob nou sau chiar un set care să completeze întregul decor. De asemenea, poți folosi decorațiuni și globuri pentru a realiza diverse coronițe pe care să le așezi pe uși, pe șemineu sau în locurile tale preferate din casă.

Astăzi am decis să îți arătăm câteva dintre decorațiunile și globurile noastre preferate, cu prețuri sub 50 Lei. Dacă nu ai buget foarte mare pentru ornamentele de Crăciun, sperăm ca acest articol să îți fie de folos!

Decorațiuni 

Dacă anul acesta nu vrei să alegi tradiționalele globuri pentru a-ți împodobi bradul, avem pentru tine o mulțime de alte decorațiuni de sărbătoare. Posibilitățile sunt numeroase, așa că te invităm să descoperi multe decorațiuni sub diverse forme. Astfel, poți decora bradul cu flori, crenguțe, păsări, instalații luminoase și multe alte ornamente colorate și strălucitoare.

Decorațiunile atent așezate vor aduce un plus de originalitate și personalitate în decor. Asemenea modelelor, culorile sunt și ele variate, astfel că poți să alegi cromatica preferată pentru bradul tău.

Mai jos, am pregătit pentru tine o selecție generoasă de ornamente pentru brad cu prețuri sub 50 lei.

Globuri

Categoria globurilor cu prețuri sub 50 lei este și ea una diversă, astfel că poți găsi o mulțime de piese deosebite pentru bradul tău. Culorile pe care le ai la dispoziție sunt atât vibrante, cât și pastel sau simple. De asemenea, în ceea ce privește textura globurilor, poți alege atât elemente mate, cât și lucioase.

Globurile din sticlă suflată manual sunt deosebit de elegante și au un aspect prețios, împodobind bradul cu eleganță și rafinament. Totodată, globurile din pene surprind în aspectul lor magia sărbătorilor de iarnă și se evidențiază cu delicatețe.

Nu e nevoie să faci investiții substanțiale atunci când vrei să achiziționezi noi podoabe pentru bradul de Crăciun. Există numeroase decorațiuni și globuri sub 50 lei, care vor decora bradul într-un mod deosebit.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.