După ce ți-ai ales mobilierul pentru terasă, grădină și balcon, e momentul să te ocupi de decorațiuni – ghivece pentru exterior, perne, corpuri de iluminat și multe alte accesorii care vor conferi spațiului exterior un aspect personalizat.

❗Dacă încă nu te-ai hotărât cu privire la ce mobilier să alegi pentru exterior, îți amintim că la mobexpert te bucuri de până la 50% reducere la mobilier pentru terasă, grădină și balcon. Fie că îți dorești un set de mobilier, piese individuale sau ai nevoie de un grătar, huse pentru protecție sau alte accesorii, ai șansa să îți găsești preferatele.

⛱️Sperăm ca acest articol să-ți fie de folos și să te inspire în amenajarea spațiului exterior!

Plante pentru exterior

Plantele sunt o idee excelentă pentru amenajarea din spațiul tău, fie el interior sau exterior. Acestea sunt colorate și conferă locului un aspect plin de personalitate. Pentru exterior, plantele artificiale sunt opțiunea ideală, pentru că nu au nevoie de atât de multă îngrijire precum cele naturale. Fie că vorbim despre terasă, grădină sau balcon, îți poți crea propriul paradis verde alegând plantele preferate. Da frâu liber creativității și optează pentru plante pe care să le așezi atât în ghivece mari, de ceramică, dar și pe pereți sau garduri.

Dacă te gândești să-ți cumperi câteva decorațiuni pentru exterior, e bine de știut că, în perioada 10-16.07.2019, la mobexpert te bucuri de 20% Reducere la Plante Artificiale și Ghivece pentru Exterior. Profită și decorează-ți spațiul exterior exact așa cum îți place.

Ghivece pentru terasă, grădină și balcon

Din plastic sau ceramică, ghivecele cu un aspect colorat și plăcut vor contribui la decorul spațiului tău exterior. Alege culori care vor contrasta în mod deosebit cu verdele plantelor și vei reuși să le evidențiezi cu mult stil. Pe balcon, poți utiliza ghivece suspendabile – acestea au sisteme de prindere și permit chiar și scurgerea apei. Totodată, poți agăța ghivecele și de tava sau pereți, construind astfel un loc unde să fii mereu printre plantele preferate. În plus, dacă îți dorești uniformitate în decor, poți alege câteva seturi de ghivece de diferite dimensiuni, iar toate vor arăta la fel.

Alte accesorii

Orice accesoriu poate contribui la decorul spațiului tău exterior. Dacă mobilierul este unul simplu, îl poți personaliza cu niște perne colorate și imprimeuri dintre cele mai diverse. De asemenea, iluminatul creează o atmosferă relaxantă în serile de vară, așa că nu neglija nici corpurile de iluminat. Totodată, poți opta pentru diverse suporturi pentru lumânări și accesorii pentru masa de afară care te vor ajuta să te bucuri de timp petrecut în aer liber alături de cei dragi.

Alege-ți piesele de mobilier și decorațiunile pentru exterior și bucură-te de o oază de relaxare chiar la tine acasă.

Mai jos poți vedea decoideea săptămânii, realizată de noi cu mult drag și menită să fie o sursă de inspirație pentru tine. 💚

Mobexpert Blog. Terasă și Grădină