Depozitare în camera copiilor. Dulapuri și comode

Pentru a ne bucura de spații ordonate și atent amenajate în casă, este important să avem în vedere metodele eficiente pentru depozitare în fiecare încăpere, inclusiv în camera celor mici.

Camera copiilor este propriul lor univers, unde petrec mult timp cu jocuri, lecturi, teme și odihnă. Dacă dorești soluții de depozitare eficiente în camera lor, dulapul și comodele sunt soluții excelente.

Sumar


Dulapul

De dimensiuni generoase, dulapul permite stocarea cu succes a tuturor hainelor și susține depozitarea pe verticală, pentru a economisi cât mai mult spațiu în camera copiilor. Într-un dulap prevăzut cu bară pentru umerașe, poți agăța toate hainele pe care le calci, acestea neavând posibilitatea de a forma cute; astfel, este alegerea ideală pentru cămăși, uniforma pentru școală sau orice alte obiecte vestimentare realizate din materiale mai fine.

Poți opta fie pentru un dulap clasic, fie pentru unul de colț, care va ajuta și mai mult la valorificarea spațiului din încăpere. Unele dulapuri sunt dotate cu nișe la vedere, neacoperite, acestea fiind un suport ideal pentru cărți sau diverse decorațiuni. Sertarele permit separarea lucrurilor într-un mod eficient și simplu, astfel că cei mici vor ști întotdeauna unde să găsească hainele de care au nevoie.

În ceea ce privește designul unui dulap, aveți la dispoziție atât piese viu colorate, ideale pentru cei mici, cât și modele simple, versatile, care pot fi folosite și în camerele adolescenților.

Iată mai jos câteva dintre dulapurile noastre preferate.

Comoda

Spre deosebire de un dulap, o comodă este mai mică, însă există o varietate de dimensiuni și modele dintre care poți alege. În cazul comodelor, compartimentarea este foarte bine definită prin intermediul sertarelor și al ușilor. Astfel, ele sunt suporturi ideale fie pentru haine pe care le poți împacheta, așternuturi pentru pat și prosoape, fie pentru cărți, caiete, jucării, ustensile pentru scris și multe altele.

Asemenea dulalapurilor, ai mai multe opțiuni în ceea ce privește designul pieselor. Alege pentru cel mic o comodă simplă, ușor de integrat în orice decor, sau optează pentru una fie colorată, fie gravată cu personajele preferate din desene sau filme, care va oferi personalitate întregii încăperi.

Dulapurile și comodele sunt soluții excelente de depozitare în camera celor mic, contribuind la păstrarea unui spațiu ordonat și bine organizat.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)