Dragobete. Aranjament deosebit pentru o masă în doi

Mobexpert Blog. Masă în doi de Dragobete

Februarie este luna iubirii, iar după Ziua Îndrăgostiților urmează Dragobetele. Dacă încă nu v-ați hotărât cu privire la cum vreți să sărbătoriți această ocazie specială, noi credem că o masă în doi – mic dejun, prânz sau cină-, acasă, este alegerea ideală. Mai jos vă propunem câteva elemente care vor contribui la aranjamentul deosebit al mesei și vor crea cadrul perfect pentru o masă romantică.

Sumar


Veselă sofisticată

  • Indiferent dacă veți servi împreună micul dejun, prânzul sau cina, alege cu încredere piese de veselă cu un aspect deosebit, care vor adăuga mesei o notă de stil și eleganță.
  • Pentru cafeaua sau ceaiul de dimineață, alege un set complet care va contribui la realizarea unui cadru desprins din filme. Poți opta și pentru căni sau cești colorate, care vă vor bine dispune în prima parte a zilei.
  • Farfuriile viu colorate vor alunga complet monotonia oricărui aranjament și, în plus, contrastează puternic cu fețe de masă sau șervețele în culori neutre.
  • De asemenea, dacă de Dragobete îți dorești un aranjament cât mai clasic și romantic, culoarea roz nu dă greș niciodată. Adaugă un plus de eleganță și creează o atmosferă relaxată.
  • Dacă ai diverse gustări de care vrei să vă bucurați împreună, poți alege un platou din porțelan, care este o opțiune rezistentă și durabilă în timp; cele cu mâner sunt ușor de manevrat și au un aspect aparte.
  • Pentru cina de Dragobete folosește-te de piese de veselă colorate, decorate cu diverse detalii rafinate sau, din contră, alege unele simple care vor evidenția preparatele delicioase.

Decorațiuni spectaculoase pentru masă

  • În categoria decorațiunilor pentru masă putem include fața de masă, șervetele, inelele pentru șervete, suporturile pentru farfurii și toate aceste detalii care oferă mesei personalitate.
  • În ceea ce privește culorile, poți opta și aici pentru roșu sau roz, pentru că acestea vor crea un cadru specific unei mese romantice, în compania persoanei iubite.
  • Există o sumedenie de materiale pentru aceste accesorii ale mesei, dar bumbacul este calitativ, durabil și rezistent în timp. Nu este o țesătură pretențioasă și conferă pieselor un aspect delicat și o textură fină.
  • Alege imprimeurile florale pentru suporturile farfuriilor – acestea vor reuși să aducă un aer primăvăratic spațiului.
  • Inelele pentru șervețele vor fi o adevărată declarație de stil în întreg tabloul decorativ, strălucind și contrastând în mod elegant cu nuanțele celorlalte piese așezate pe masă.

Alege o masă romantică în doi, acasă, pentru a te bucura de sărbătoarea Dragobetelor alături de perechea ta.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)