Ecrane tactile în magazinele Mobexpert

Descoperă ecranele tactile din magazinele Mobexpert

Știm că timpul este cea mai importantă resursă a acestui secol. Experiența ta din magazin și comenzile cu timp de livrare cât mai scurt sunt prioritățile noastre. De aceea, ecranele tactile contribuie la crearea unei experiențe plăcute și la eficientizarea timpului petrecut în magazin.

De ce să folosești ecranul tactil în magazin?

Ecranul tactil îți permite să explorezi website-ul www.mobexpert.ro și, implicit, întreaga ofertă de produse disponibile online. Dacă produsul pe care îl cauți nu este expus în magazinul în care te afli, poți vedea gama extinsă de produse, aceasta fiind doar la un click distanță.

Un consultant Mobexpert te poate asista pe parcursul utilizării . În orice magazin Mobexpert te-ai afla, consultanții noștri te vor întâmpina și vor fi mai mult decât bucuroși să te asiste pe tot parcursul utilizării ecranului tactil, dacă ai nevoie de ajutor, fiind la dispoziția ta cu toate informațiile și detaliile de care ai nevoie.

În cazul produselor care pot fi realizate pe comandă, în mai multe culori, dar cu o singură opțiune disponibilă în magazin, prin intermediul ecranului tactil poți vedea toate variantele cromatice pe care le ai la dispoziție.

De asemenea, acum ai posibilitatea de a plasa o comandă cu ajutorul ecranelor tactile din magazinele noastre. Produsul poate fi fie ridicat din magazin, fie livrat direct la tine acasă.

Totodată, te poți abona la newsletter direct de pe ecranul tactil, în timp ce te afli într-un magazin Mobexpert. Astfel, vei fi la curent atât cu noutățile, cât și cu ofertele speciale.

Ecranele tactile din magazinele Mobexpert te ajută să economisești timp, accesând întreaga ofertă de produse disponibile online și facilitează procesul de achiziționare a unui produs, de plasare a unei comenzi și de abonare la newsletter.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)