Fotoliul cu recliner – apogeul confortului

Fotoliile cu recliner nu au adversar atunci când vine vorba de alegerea unei piese de mobilier care să asigure confort deplin și, în același timp, să impresioneze la nivelul aspectului. Special proiectate pentru a oferi posibilitatea de a sta comod indiferent de activitatea desfășurată, acestea sunt o opțiune din ce în ce mai populară pentru amenajarea unui living modern.

Sumar


Versatilitatea – principalul atu al fotoliului cu recliner

Abilitatea de a regla după bunul plac poziția spătarului și a suportului pentru picioare îți oferă posibilitatea de a seta poziția perfectă în orice moment. Astfel, atunci când ai musafiri, fotoliul cu recliner poate fi folosit asemeni unuia obișnuit, care îți permite să te așezi lângă măsuța din living pentru a savura o cafea alături de aceștia. În schimb, dacă vrei să citești o carte, poți ridica suportul pentru picioare, păstrând spătarul fix, iar dacă vrei să urmărești serialul preferat, poți transforma cu ușurință fotoliul într-un șezlong.

Mobexpert Blog - Fotoliul cu recliner – apogeul confortuluiMobexpert Blog - Fotoliul cu recliner – apogeul confortuluiMobexpert Blog - Fotoliul cu recliner – apogeul confortului

Balansul, un alt element ce sporește confortul

Un fotoliu cu recliner și balans este o variantă modernă și mult mai confortabilă a balansoarului din casa bunicilor. Legănatul este o activitate relaxantă indiferent de vârstă, astfel că această opțiune nu face decât să aducă un plus de confort după-amiezilor petrecute în liniștea livingului tău.

Recliner manual sau acționat electric?

În ceea ce privește modalitatea de a acționa reclinerul, există două opțiuni: manual sau electric. Principalul avantaj al primei variante este că păstrează un preț mai mic în comparație cu reclinerul acționat electric, în timp ce atuul celui din urmă este ușurința cu care poți schimba poziția, prin simpla apăsare a butoanelor. Alegerea este, în mod evident, doar în mâinile tale.

Indiferent dacă preferi un model tapițat în stofă sau în piele, un lucru este cert: un fotoliu cu recliner va îmbunătăți radical gradul de confort de care te vei bucura în după-amiezile sau zilele de weekend petrecute în living.

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)