Gătește și servește masa în deplin confort

În contextul situației actuale, ne putem bucura acum de mai mult timp împreună cu familia noastră, iar cel mai plăcut mod de a-l petrece îl reprezintă experiența culinară din bucătăria noastră. În articolul de astăzi, îți vom prezenta idei și produse care vor contribui armonios la prepararea și servirea mâncărurilor, cât și la amenajarea unei zone de dining cât mai confortabile.

Sumar


Ustensile esențiale pentru gătit

Gătitul acasă prezintă o serie de beneficii, printre care garanția calității preparatelor, metode de gătit sănătoase, economisirea banilor, cât și explorarea talentului culinar prin diverse rețete. În funcție de gradul de complexitate al fiecărui preparat, oalele, tigăile sau tăvile sunt elemente esențiale în orice bucătărie. Pentru a asigura un plus de savoare mâncării, râșnițele pentru condimente, presa de usturoi sau strecurătorile sunt accesoriile potrivite. De asemenea, pentru cei care preferă gustul pastelor proaspăt preparate, mașina specială pentru acestea este opțiunea ideală pentru supe sau specialități italienești. Pentru prăjituri sau alte deserturi, poți opta pentru spatule, pensule, boluri, mixer sau blender, care se dovedesc utile în prepararea compozițiilor, iar pentru decorarea și servirea acestora te poți ajuta de seturi de forme, palete sau suporturi metalice.

Aranjamente estetice ale mesei

Pe lângă preparatele făcute în casă, creează și un cadru decorativ al mesei, care va contribui la o atmosferă plină de voie bună. În primul rând, înainte de a alege decorațiunile, asigură-te întotdeauna că începi cu elementele de bază, cum ar fi o față de masă simplă sau cu imprimeuri vesele. În ceea ce privește vesela, poți opta pentru modele înflorate în ton cu primăvara, care vor oferi aranjamentului o notă jovială din punct de vedere estetic. Iar pentru ca aranjamentul mesei să fie într-adevăr unul deosebit, așază în centrul ei o vază plină cu flori de mai multe culori, pentru a întregi vizual aspectul, cât și pentru a umple camera cu un miros plăcut.

Piese de mobilier pentru orice bucătărie

Bucătăriile complet echipate de la Mobexpert sunt o alegere ideală care includ elementele esențiale pentru un spațiu funcțional și estetic, perfect pentru gătit. Cu preparate savuroase și un decor pe măsură, amenajează o zonă de servit masa care să îți asigure un confort sporit, pe toată perioada șederii. Astfel, alege să integrezi în locuința ta seturi complete de mobilier pentru dining sau piese diferite, pentru a le combina în funcție de preferințele tale, contribuind la un decor personalizat. Mese fixe sau extensibile, scaune tapițate în stofă sau din plastic îți vor completa practic încăperea.

Mai jos poți vedea și deco ideea Mobexpert, care conține produse pentru o amenajare funcțională și estetică pentru zona de bucătărie. Sperăm să fie o sursă de inspirație pentru tine!

Mobexpert Blog. Gătim acasă

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)