[Guest Post] - Mobexpert Inovativ: privim spre viitor

Povestea Mobexpert e povestea a milioane de oameni

Povestea Mobexpert a început în 1993, într-un magazin de numai 150 de metri pătrați din București. Principiul care stă la baza filosofiei noastre vine din convingerea fondatorului Dan Șucu, aceea că lucrurile pot fi permanent îmbunătățite și că succesul stă în abordarea în profunzime a oricărei activități.

Misiunea noastră este să facem mai bună viața clienților prin soluții pentru casă, grădină și birou, inspirate de nevoile și de personalitatea fiecăruia dintre ei.

Astăzi, după 25 de ani, Mobexpert este un grup integrat, ce îmbină creativitatea și producția românească în cea mai importantă rețea de retail de mobilier și decorațiuni din România.

Povestea Mobexpert și a celor 2.300 de colegi

În prezent, după un sfert de secol, avem alături de noi o echipă dedicată, împărțită în zonele de producție, retail și logistică. Promisiunea Mobexpert este îndeplinită cu sprijinul întregii echipe, echipă ce se ghidează după aceleași principii și valori.

Povestea Mobexpert se scrie în fiecare zi, prin intermediul vostru, al celor 100.000 de clienți ce ne treceți pragul lunar în cele 26 de magazine și al celor 2.300 de colegi din echipă.

Prin intermediul echipei noastre am reușit să vă cunoaștem mai bine și să luăm decizii ținând cont de ceea ce ne cereți în fiecare zi.

Aducem în permanență idei și suntem conectați la ultimele tendințe din întreaga lume, la fel cum designerii noștri creează noi linii de mobilier pe baza cerințelor exprimate de către voi, clienții noștri.

Mobexpert Inovativ

Pasionați de dezvoltare și inovație, pregătim marcarea celor 25 de ani de existență pe piața din România și am început prin lansarea concursului „Mobexpert Inovativ”, adresat colegilor din echipă.

Obiectivul implementării unui proiect nou a fost identificarea ideilor prețioase și cultivarea spiritului antreprenorial prin sporirea implicării și a competitivități în rândul colegilor. Echipa câștigătoare a fost premiată atât pe plan financiar, cât și pe plan profesional: va participa la implementarea proiectului propus.

Din culisele inovației

După o selecție riguroasă a celor peste 130 de idei venite din partea colegilor, au fost formate 16 echipe. Timp de o lună, pe toată durata desfășurării proiectului, ideile selectate au prins conturul unui plan de business. Proiectele au fost inspirate din experiențele proprii ale participanților, îndreptându-se către toate zonele de activitate: producție, vânzare, servicii, marketing, înglobând totodată și tehnologia actuală.

În elaborarea și prezentarea ideilor au avut parte și de sprijin din partea managerilor de magazine. Top managementul companiei a avut frumoasa și totodată dificila misiune de a juriza proiectele prezentate, bazându-se pe criteriile: inovație, sustenabilitate și planul de business elaborat.

Toți am avut de câștigat

70 de oameni s-au întâlnit pentru a oferi continuitate misiunii Mobexpert. Cele 16 echipe participante și-au prezentat ideile ca fiind parte din propriul lor business. Implicarea și dăruirea acestora s-au regăsit în emoțiile resimțite, în pasiunea ce se citea pe chipul fiecărui participant.

Echipa câștigătoare, din Mobexpert Băneasa, ne-a întărit convingerea că o idee inovatoare este de fapt o incursiune în viitor, cu potențial de aplicare în prezentul actual.

Proiectul Mobexpert Inovativ a trezit dorința de a face ceva diferit, a adus implicare, energie și culoare. Mulțumim întregii echipe Mobexpert.

Dacă dorești ca în viitor să fii parte a poveștii Mobexpert, te așteptăm cu drag alături de noi. Vezi aici joburile disponibile.

Suntem cu toții diferiți. Din fericire.

Pentru a îți transmite o parte dintre emoțiile participanților, te invităm să urmărești testimonialele acestora:

*Articol scris de Nicoleta Popovici, Specialist Dezvoltare Competențe & Trainer Mobexpert

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)