A început Hot Sale la Mobexpert! În perioada 22.07-01.09.2019, te bucuri de Reduceri de Până la 50% la sute de produse. Dacă ești în căutarea unor piese noi de mobilier pentru casa ta sau vrei să faci câteva schimbări, sunt șanse mari ca pe www.mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert să-ți găsești preferatele.

Indiferent de stilul care te definește, te asigurăm că vei găsi piese potrivite pentru orice amenajare. Spor la cumpărături!

Canapele și Fotolii

Hot Sale vine cu reduceri de până la 40% la canapele și fotolii. Poți să optezi pentru o canapea fixă sau extensibilă, un colțar de dimensiuni generoase sau un fotoliu cu recliner. În ceea ce privește cromatica și stilul pieselor, opțiunile sunt numeroase – vei vedea modele clasice, moderne, minimaliste și versatile, dar și piese în culori neutre sau vibrate, ideale pentru a amenaja orice spațiu.

Mobilier pentru Living

Dacă ești în căutare de mobilier pentru living, află că aici vei găsi reduceri de până la 40% la biblioteci, etajere, măsuțe, comode TV, console și multe alte piese care vor asigura amenajarea elegantă și practică a spațiului tău. Completează livingul cu mobilier care va aduce încăperii un plus de stil și îți va reflecta personalitatea!

Mobilier pentru Dining

Pentru zona de dining din casa ta ai la dispoziție numeroase tipuri de mese fixe sau extensibile, scaune, vitrine, bufete și altele, cu prețuri reduse până la 40%. Totodată, poți găsi și seturi cu masă și scaune, obținând un decor armonios. Astfel, poți să-ți creezi un spațiu destinat servirii meselor, unde te vei bucura de o amenajare plină de stil, înconjurându-te de piese deosebite.

Mobilier pentru Dormitor

Hot Sale vine cu reduceri de până la 40% la mobilierul pentru dormitor. Sute de produse pentru dormitor te așteaptă să-ți alegi preferatele – paturi, noptiere, comode, dulapuri. Îți poți amenaja cu ușurință un dormitor aspectuos și funcțional, alegând piese de mobilier care sunt pe gustul tău.

Mobilier pentru Camera copiilor

În categoria Mobilier pentru Copii, vei găsi produse cu reduceri de până la 45%. Poți opta fie pentru piese individuale, achiziționate separat, dar și pentru seturi complete de mobilier. Orice alegere ai face, produsele alese vor asigura dezvoltarea armonioasă a celui mic, într-un mediu colorat, plăcut și relaxat.

Decorațiuni

În perioada 22.07-01.09.2019, găsești decorațiuni cu prețuri reduse până la 50%. Poți completa cu ușurință decorul casei tale, adăugând diverse accesorii aspectuoase. Acestea vor evidenția eleganța spațiului și îi vor oferi personalitate.

Pentru Pat

Seturile de așternuturi pentru pat au prețuri reduse cu până la 50%. În funcție de gusturile tale, poți găsi atât piese mai simple, cu o culoare versatilă, dar și unele cu imprimeuri și broderii spectaculoase. Indiferent de aspect, toate sunt realizate din materiale calitative, menite să-ți asigure un somn odihnitor.

Covoare

În perioada Hot Sale, vei găsi reduceri de până la 50% la covoarele tale preferate. Astfel, poți aduce o schimbare în casa ta într-un mod simplu. Accesorizarea spațiului cu ajutorul unui covor este una ușoară, dar de efect.

Profită de toate reducerile din perioada Hot Sale și fă schimbările pe care le dorești în spațiul tău!

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.