Cadouri de cununie civilă: 10+ idei deosebite și practice cu care nu vei da greș

Nimic nu este mai emoționant pentru un cuplu decât ideea de a oficializa relația și a porni împreună pe un nou drum. Și pentru că îți dorești din tot sufletul să le aduci zâmbetul pe buze și să le arăți că ești alături de ei, alegerea cadoului de cununie civilă poate fi uneori o provocare. Vrei să fie un dar original, deosebit, dar în același timp practic și care să le aducă mereu aminte de tine.

Nu-ți face griji, te ajutăm noi să faci alegerea potrivită și să oferi un dar util, dar nu clișeic, care să fie primit cu entuziasm. Descoperă lista noastră de idei de cadouri de cununie civilă prin care să le aduci mirilor bucurie în suflet.

Sumar


1. O decorațiune de perete pentru păstrarea amintirilor

Cele mai frumoase momente merită o atenție aparte, astfel că un cadou de cununie care să-i ajute pe miri să le aibă cât mai aproape, le va aduce cu siguranță o mare bucurie. Optează pentru o decorațiune de perete specială, care permite prinderea fotografiilor, a vederilor, a bilețelelor romantice sau orice alte mici lucruri care să le amintească în fiecare zi de momentele dragi.

2. Un corp de iluminat statement

Un corp de iluminat elegant care se remarcă prin design deosebit și utilitate, aduce un aer boem și un plus de stil în fiecare casă. Mai mult, este o idee ingenioasă de cadou pentru cununia civilă și va fi primit cu mult entuziasm. Optează pentru un lampadar în forma unui glob pământesc care transformă decorul livingului în unul modern, plin de personalitate, și care le va aminti în fiecare zi de cele mai frumoase călătorii petrecute împreună, dar și de cele care urmează.

3. Obiecte decorative care să împodobească frumos locuința

Nu am uitat nici de cei pasionați de design interior care vânează tot felul de decorațiuni interesante. Alege cadouri speciale sub forma unor obiecte decorative , care să completeze armonios decorul încăperii și care să le aducă aminte de tine, de fiecare dată când le admiră.

Pentru cei care iubesc cu îndârjire lectura, o idee inspirată sunt suporturile de cărți. Acestea dau un farmec aparte oricărei biblioteci, așa că bibliofilii vor fi fermecați de aceste piese. Pentru iubitorii de jucării pe patru roți, optează pentru o mașină cu un design vintage care va completa într-un mod elegant decorul livingului sau al dormitorului.

4. Un covor cu o țesătură deosebită

Printre cele mai ingenioase idei de cadou de cununie civilă, se numără și covorul – un accesoriu decorativ care adaugă un plus de stil și confort încăperilor. Disponibil într-o varietate de modele, culori și materiale, covorul este un un cadou practic și de efect, de care mirii se vor bucura mult timp de acum înainte.

5. Un shaker pentru a pregăti cele mai savuroase cocktailuri

Dacă mirilor le place să organizeze petreceri memorabile alături de familie și prieteni, nu vei da greș dacă darul tău îi va ajuta să ducă această pasiune la un alt nivel și să adauge un accesoriu practic și de efect la amenajarea barului de acasă. Mojito, Long Island, Mai Tai, Pina Colada… și multe alte cocktailuri exotice vor fi la un amestec distanță, cu un shaker pentru cocktail în care se prepară rapid și eficient.

O alegere la fel de bună de cadou pentru cununia civilă poate fi și un set de pahare și o frapieră elegantă, care va aduce un plus de stil unei cine romantice în doi sau unei petreceri.

6. O pătură pufoasă

Cauți un cadou de cununie pentru iubitorii de confort și relaxare? Nu-ți face griji, avem o idee genială și pentru ei – alege o pătură moale și pufoasă ca o îmbrățișare caldă în serile răcoroase. Un dar cozy, confortabil și suficient de chic cât să contribuie în mod fermecător la amenajarea livingului sau dormitorului.

7. Așternuturi de pat pentru un somn de poveste

Cadourile de nuntă menite să ofere confort și răsfăț îi vor face să zâmbească și sunt alegerea perfectă atunci când vrei ceva util și de efect. Nimic nu se compară cu senzația plăcută de relaxare acasă și momentul acela când, după o zi agitată, se vor așeza într-o lenjerie de pat moale care să le mângâie pielea și să le facă somnul de o sută de ori mai odihnitor.

8. Aparate pentru ceai sau cafea

Dacă mirii se numără printre iubitorii acestei licori magice, care nu-și imaginează diminețile fără gustul delicios al cafelei, optează pentru o idee de cadou de cununie civilă practică și originală. Alege un espressor care punctează atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic și care îi va ajuta să se bucure în fiecare dimineață de băutura preferată. Pe de altă parte, dacă relaxarea înseamnă o carte bună acompaniată de aroma îmbietoare a unui ceai, oferă-le mirilor în dar un ceainic bijuterie .

9. Un set de veselă de calitate

Un set de veselă elegant este o alegere specială pentru un cadou de cununie civilă practic și de efect. Versatile sau colorate, moderne sau elegante, ai la dispoziție o varietate de opțiuni de seturi de veselă, pe care le poți împacheta într-un cadou de casă nouă deosebit pentru miri.

10. Un cadou personalizat

Dacă vrei să oferi mirilor un cadou de cununie civilă cu totul și cu totul special, o idee inspirată este să optezi pentru monogramare. Include inițialele, numele sau un mesaj scurt prin care să le transmiți cât de mult înseamnă pentru tine, pe orice articol textil din oferta Mobexpert, iar rezultatul va fi un cadou cu adevărat unic. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau pe adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag.

cadouri cununie civila

11. O cutie de bijuterii elegantă pentru accesoriile preferate

Din lista cu cele mai frumoase cadouri de cununie nu putea să lipsească și obiectul în care să-și pună la loc de cinste accesoriile. Atât pentru ea, cât și pentru el, o cutie de bijuterii cu aspect elegant și deosebit este un cadou pe cât de practic, pe atât de special și poate deveni cu succes chiar un obiect decorativ care completează de minune decorul dormitorului.

12. Accesorii pentru o baie modernă

Baia este spațiul magic în care se relaxează și își încarcă bateriile, așadar printre cele mai inspirate cadouri de cununie civilă se numără și accesoriile practice pentru amenajarea băii. Alege un suport de cadă, visul tuturor celor care preferă băile lungi și relaxante, pe care pot așeza lumânări, un pahar de vin sau chiar o carte. Completează cu un set de baie practic și modern, care întregește designul băii, dar punctează și la capitolul funcționalitate.

13. O piesă de mobilier care să aducă un plus de stil locuinței

Dacă știi paleta cromatică și stilul în care e amenajată locuința mirilor, un taburet – sau un set – este un cadou de cununie grozav. Nu doar că este o piesă de mobilier de efect în amenajarea livingului, dar își va dovedi și funcționalitatea servind ca suport pentru reviste, pentru gustări, cafea sau băuturi. Mai mult, pentru un plus de stil, pot folosi taburetul în locul noptierelor în amenajarea dormitorului mic.

14. Un dar special sub forma unui Card Cadou

Un Gift Card este, de asemenea, o bună alegere pentru a-i surprinde pe cei doi miri. Poți alege din 4 sume pe cea mai convenabilă ție, urmând ca ei să îl utilizeze pentru a cumpăra orice își doresc, de la mobilier, la decorațiuni. Acesta poate fi achiziționat atât online, cât și din magazinele Mobexpert.

Sperăm că ideile noastre de cadouri de cununie civilă te-au inspirat să faci alegerea potrivită, care să le aducă bucurie mirilor în ziua aceasta specială din viața lor. Te așteptăm și în magazinele Mobexpert și pe mobexpert.ro pentru a descoperi sute de alte cadouri deosebite.

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)