Cadouri pentru fini de la nași: 15 idei speciale și de suflet

Legătura dintre nași și fini este una cu totul și cu totul specială, care simbolizează prietenie, dăruire, responsabilitate și familie. Și, uneori, să găsești cadoul potrivit indiferent de ocazie, prin care să le transmiți toate sentimentele și gândurile frumoase, dar care să le fie și de ajutor poate fi o adevărată provocare.

Pentru că vrem să fim alături de tine, să faci cea mai inspirată alegere, am pregătit o listă cu idei de cadouri personalizate, practice și de suflet prin care să-i surprinzi pe fini, indiferent că celebrează un an de căsătorie, că au cumpărat o casă nouă sau că se apropie nunta.

Sumar


1. Lenjerii de pat cu personalitate

Cadourile menite să ofere confort și răsfăț le vor aduce bucurie și sunt alegerea perfectă atunci când cauți ceva util, dar care să să le arate și cât de mult înseamnă pentru tine. Nimic nu se compară cu senzația plăcută de relaxare acasă și momentul acela când, după o zi agitată, se vor așeza într-o lenjerie moale care să le mângâie pielea. Optează pentru lenjerii de pat din materiale naturale și de calitate din care nu vor mai vrea să se dea jos.

2. O măsuță de cafea chic și utilă

Dacă știi paleta cromatică și stilul în care e decorat livingul, fie că este industrial, modern sau scandinav, surprinde-ți finii cu un cadou special de care se vor folosi mult timp de acum înainte – o măsuță de cafea. Practică și versatilă, aceasta va da un plus de rafinament colțului lor preferat din casă și un spațiu unde să-și pună lucrurile de care au nevoie atunci când citesc sau se uită la film. Iar dacă obișnuiesc să lucreze de acasă o măsuță cu lift top se va dovedi extrem de utilă.

3. Două șezlonguri pentru extra confort acasă

Pentru colțișorul lor de relaxare în curte, pe balcon sau terasă avem o idee de cadou grozavă – alege un set cu două șezlonguri și măsuță. Indiferent dacă se relaxează la soare, dacă pregătesc un grătar, citesc sau lucrează, un șezlong este exact ce au nevoie pentru confortul lor acasă.

4. Un accesoriu deosebit pentru finii cu spirit aventurier

Dacă finii visează mereu la noi escapade în locuri minunate, oferă-le un cadou de cununie care să le amintească de cele mai frumoase călătorii petrecute împreună și care să-i ghideze spre noi aventuri. Alege o decorațiune de perete cu harta lumii care va da un plus de stil încăperii sau o veioză cu un design de excepție sub forma unui glob pământesc.

5. Un grătar cu stil pentru a experimenta rețete noi

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru fin, care impresionează la fiecare petrecere acasă cu cele mai savuroase feluri de mâncare și descrie până la cel mai mic amănunt cum se face cea mai bună friptură, avem o idee mai mult decât potrivită. Optează pentru un grătar care îmbină într-un mod deosebit stilul cu funcționalitatea și se va dovedi un accesoriu deosebit în amenajarea curții și grădinii. Completează cu un set de ustensile pentru grătar care să-l ajute la preparea celor mai gustoase mâncăruri.

6. Decorațiuni deosebite care le reflectă pasiunile

Printre cele mai frumoase cadouri pentru fini de la nași se numără cele care vin ca o completare a pasiunilor lor. Pentru aventurierii pe două roți dependenți de adrenalină, alege un obiect decorativ simpatic în formă de motocicletă Harley, iar pentru cei care iubesc cu îndârjire lectura, un cadou inspirat este un set de suporturi de carte cu finisaj antichizat, care adaugă o notă vintage bibliotecii.

7. Electrocasnice practice și moderne

Un cadou inspirat pentru fini la cununie, de ziua lor, de Crăciun sau cu orice altă ocazie, sunt și electrocasnicele. Practice și aspectuoase, acestea completează armonios designul bucătăriei și vor fi primite cu mult entuziasm. Pentru dimineți perfecte, pline de savoare alege un espressor cu dispozitiv de spumare, pentru fanii băuturilor naturale optează pentru un storcător de fructe chic, iar gurmanzilor care iubesc dulciurile și preparatele delicioase, un mixer modern și performant le va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

8. Un mesaj în ramă prin care să-ți exprimi sentimentele

Dacă ești în căutarea unui cadou de suflet pentru fini, ce poate fi mai potrivit decât unul care să le amintească în fiecare zi de dragostea lor și faptul că sunt o familie frumoasă. Optează pentru un mesaj în ramă rafinat și elegant, notat cu peniță în cerneală strălucitoare. Având o însemnătate aparte și gata să înveselească orice încăpere, se va dovedi un obiect decorativ ideal atât în amenajarea livingului, cât și în decorul dormitorului.

9. O tigaie specială pentru mâncărurile preferate

Dacă știi că timpul petrecut în bucătărie este o adevărată delectare pentru ei și iubesc să gătească tot felul de rețete delicioase împreună, un cadou practic pentru fina sau fin care să le fie de ajutor va fi extrem de apreciat. Nu vei da greș cu o super tigaie pentru prepararea celor mai savuroase feluri de mâncare și menită să facă gătitul mai ușor. Practică și utilă, aceasta se va dovedi un adevărat aliat în bucătărie.

10. Un halat pufos și elegant pentru momentele lor de răsfăț

O altă idee de cadou pentru fini cu care nu vei da greș, cu atât mai mult dacă pun preț pe momentele lor de răsfăț, este un halat moale și confortabil pentru ea și unul pentru el. Optează pentru un model simplu și elegant, din materiale de calitate care se simt extraordinar pe piele și în care fiecare se va simți extraordinar.

11. Un cadou personalizat

Dacă vrei să oferi ceva cu totul și cu totul special, alege cadouri personalizate pentru fini, cum ar fi monogranarea. Simplu, elegant și unic, un obiect personalizat cu numele, inițialele sau chiar un mesaj scurt special pentru ei le va aduce cu siguranță zâmbetul pe buze.

În Mobexpert Băneasa oferim serviciul de monogramare unde poți personaliza tot felul de textile. De la halate și prosoape la cearceafuri, perne decorative și pleduri, ai o varietate mare de produse din care poți alege. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag!

cadouri personalizate pentru fini

12. Accesorii pentru barul de acasă

Un cadou de casă nouă pentru fini, care să completeze într-un mod armonios locuința este un suport elegant pentru sticlele de vin – o piesă perfectă pentru depozitarea organizată a sticlelor de băuturi în amenajarea barului.

Dacă vrei să faci acest cadou și mai special, alege și alte accesorii ingenioase cum ar fi o frapieră elegantă pentru mesele festive, un decantor rafinat sau un set de pahare pentru petreceri sau momentele lor de relaxare.

13. Colaj cu rame foto pentru cele mai frumoase amintiri în doi

Din lista de cadouri deosebite pentru fini nu putea să lipsească și un colaj cu rame foto în care să pună la loc de cinste cele mai frumoase amintiri în doi și cele alături de familie și prieteni. Și, pentru că un cadou cu tentă personală are un efect și mai mare, alege câteva fotografii de la nunta lor și fă-le o mega surpriză.

14. Un tablou inedit care să fie piesa de rezistență din orice încăpere

Decorațiunile spectaculoase se numără printre cele mai frumoase cadouri de nuntă sau de casă nouă pentru fini, iar dacă le cunoști bine gusturile și stilul de amenajare din interiorul casei vor fi cu siguranță și cele mai îndrăgite. Tablourile sunt obiecte decorative deosebite care spun o poveste și completează armonios designul unei încăperi. Alege un tablou cu o imagine care transmite liniște și îndeamnă la visare sau unul cu destinația lor preferată.

15. Un dar deosebit sub forma unui Card Cadou

Un Gift Card este, de asemenea, o alegere ingenioasă prin care să-i surprinzi pe fini la cununie, de Crăciun, de ziua lor sau cu oricare altă ocazie. Poți alege din 4 sume pe cea mai convenabilă ție, urmând ca ei să-și aleagă ce-și doresc din colecția de mobilier și decorațiuni. Acesta poate fi achiziționat atât online, cât și din magazinele Mobexpert.

Sperăm că ideile noastre de cadouri pentru fini te-au inspirat să faci alegerea potrivită, care să le aducă zâmbetul pe buze. Te așteptăm și în magazinele Mobexpert și pe mobexpert.ro pentru a descoperi sute de alte cadouri deosebite și practice.


Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)