Cadouri pentru iubit: 14 idei inedite care îi vor aduce bucurie partenerului tău

Pentru că alegerea unui cadou pentru iubitul tău este un prilej de bucurie și un limbaj prin care să-ți exprimi sentimentele, am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru iubit de ziua lui , dar nu numai, prin care să-l surprinzi în cel mai frumos mod.

Indiferent dacă sunteți la începutul relației sau faceți pereche din vremuri imemoriale, vei găsi cadouri inedite, creative și practice pentru iubitul tău , de care se va bucura în fiecare zi.

Sumar


1. O cutie elegantă pentru colecția lui de ceasuri

Dacă este pasionat de ceasuri, poți opta pentru o cutie cu un aspect elegant și deosebit pentru a-și pune „bijuteriile” la loc de cinste. Aceasta poate deveni cu succes chiar un obiect decorativ care completează de minune decorul dormitorului său. Un cadou pentru iubitul tău de ziua lui pe cât de practic, pe atât de special.

2. Accesorii pentru biroul de acasă

Cauți o idee de cadou pentru el care să-i fie de ajutor pentru biroul de acasă? Te ajutăm noi să-l alegi pe cel mai potrivit. Optează pentru o veioză cu un design deosebit, care să adauge un plus de personalitate în decorul biroului. Completează cu un organizator elegant în care să-și poată aranja accesoriile, astfel încât să le aibă mereu la îndemână.

3. Shaker cocktail pentru a pregăti cele mai savuroase băuturi

Dacă iubitului tău îi place să organizeze seri memorabile alături de prieteni și familie, nu vei da greș dacă darul tău îl ajută să ducă această pasiune la un alt nivel și să-și amenajeze barul de acasă mai ceva ca la terasă. Mojito, Long Island, Mai Tai, Pina Colada… și multe alte cocktailuri exotice vor fi la un amestec distanță cu un shaker pentru cocktail în care să le prepare rapid și eficient.

O alegere la fel de bună pentru el poate fi și un set de pahare și o frapieră elegantă care vor întregi cu succes o seară romantică în doi.

4. Harta lumii pentru iubitul mereu cu gândul la o escapadă

De ziua lui sau cu altă ocazie specială oferă-i iubitului tău cu suflet de explorator, un cadou care să-i amintească de cele mai frumoase călătorii petrecute împreună și care să le prefigureze pe cele pe care urmează să le descoperiți. Alege o decorațiune în formă de harta lumii care să îmbrace pereții locuinței cu farmec și originalitate.

5. Ustensile pentru grătar, aliații de nădejde pentru un masterchef

Îți descrie până la cel mai mic amănunt cum se face cea mai bună friptură la grătar, care să-ți bucure privirile și sufletul? Te-a cucerit cu cele mai ingenioase rețete care îți lasă gura apă doar când te gândești la ele? Atunci ai de-a face cu un adevărat masterchef. Suprinde-ți iubitul cu un cadou pe măsura talentului său culinar – un set de ustensile pentru grătar care să-l ajute la preparea celor mai gustoase mâncăruri.

6. Un cuțit pentru un adevărat samurai în bucătărie

Din trusa cu ustensilele magice pentru iubitul pasionat de gastronomie nu poate lipsi un cuțit de calitate. Optează pentru un cuțit realizat din oțel japonez, practic și rezistent care să-i fie aliatul de nădejde în bucătărie sau unul cu teacă elegantă de piele.

7. Un set de șah pentru iubitul cu spirit competitiv

Are o minte analitică și îi plac jocurile de strategie? Avem o idee de cadou și pentru iubitul căruia îi plac provocările intelectuale și competițiile intense – un set de șah, rafinat și elegant. O adevărată „bijuterie” pe care o va folosi cu tot dragul. În plus, pus la loc de cinste pentru a fi admirat de toți prietenii, va completa interiorul locuinței într-un mod aparte.

8. Un halat confortabil pentru momente de răsfăț

Surprinde-ți iubitul de ziua lui cu un alt cadou practic și de efect – un halat pufos și confortabil, ideal pentru diminețile răcoroase și serile pline de răsfăț petrecute acasă. Optează pentru un model simplu și elegant, din materiale de calitate, în care el se va simți extraordinar.

9. Un espressor modern pentru iubitorul de cafea

Dacă ai în viața ta un cafegiu cu experiență în arome și gusturi deosebite, care își împarte activitățile între cafeaua de dimineață și cea de după-amiază, optează pentru o idee de cadou pentru iubitul tău practică și originală. Alege un espressor care punctează atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic și care îl va ajuta să se bucure în fiecare dimineață de băutura preferată.

10. Colaj cu rame foto pentru cele mai frumoase amintiri în doi

Un cadou original prin care să-i transmiți iubitului tău sentimentele tale, fără a folosi însă cuvinte prea pompoase este un colaj cu rame foto. Alege câteva dintre cele mai frumoase fotografii cu voi doi, cele care vă aduc aminte de clipele minunate și amuzante pe care le-ați petrecut împreună și crează o declarație de dragoste vizuală pe care el o va aprecia peste măsură.

11. O decorațiune care să-i reflecte pasiunile

Decorațiunile sunt mereu o idee inspirată atunci când vrei să oferi ceva în dar persoanei dragi, iar dacă sunt alese să reflecte pasiunile destinatarului, cu atât mai bine. Pentru aventurierii pe două roți, care merg oriunde pe bicicletă fie că vorbim de cumpărături, ieșiri la plimbare prin oraș sau trasee aventuroase alege o decorațiune simpatică în formă de bicicletă. Pentru iubitorii de jucării pe patru roți, optează pentru o mașină cu un design vintage care va completa într-un mod elegant decorul livingului sau al dormitorului vostru.

12. Fotoliu pentru momentele lui relaxare

Dacă iubitul tău prețuiește momentele de relaxare alături de o carte sau un film bun atunci fă-i o super surpriză și optează pentru un cadou de care se va bucura, cu siguranță, mult timp de acum înainte. Fotoliul cu taburet pentru extra confort se va transforma în piesa lui preferată din casă și va completa cu stil și eleganță decorul camerei.

13. Card cadou pentru orice-i dorește inima

Un Card Cadou este, de asemenea, o alegere inspirată prin care să-l surprinzi plăcut pe iubitul tău de ziua lui, dar nu numai. Poți alege din patru sume pe cea mai convenabilă ție, urmând ca el să-l folosească pentru a cumpăra orice își dorește de la mobilier, până la decorațiuni. Și, pentru a-l face mai personal, poți să-i transmiți și un gând sau mesaj romantic pe care îl vom atașa sub formă de felicitare. Cardul poate fi achiziționat atât de pe mobexpert.ro, cât și din magazinele Mobexpert.

14. Un cadou personalizat, la fel de original și special ca el

O idee de cadou pentru el simplă, dar în același timp extrem de deosebită și elegantă este monogramarea. Personalizează cadourile cu inițialele voastre sau chiar cu un mesaj scurt special pentru iubitul tău.

În Mobexpert Băneasa oferim serviciul de monogramare unde poți personaliza tot felul de textile. De la halate și prosoape la cearceafuri, perne decorative și pleduri, ai o varietate mare de produse din care poți alege. Pentru mai multe detalii, scrie-ne pe pagina de Facebook sau la adresa online@mobexpert.ro și te ajutăm cu drag să-ți surprinzi persoana iubită în cel mai frumos mod!

Transformă ziua lui într-un frumos prilej de sărbătoare împreună și oferă-i iubitului tău cu un cadou de care se va bucura mult timp de acum înainte.

În plus, dacă ai nevoie de un strop de inspirație pentru alegerea cadourilor tematice perfecte pentru bărbații dragi din viața ta, aruncă o privire pe ghidurile noastre dedicate: 

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)