Fie că te pregătești pentru o nouă zi sau te relaxezi la finalul acesteia, baia de acasă are un rol esențial în rutina și starea noastră de bine. Luând în considerare funcționalitatea fiecărei piese alese, dar și estetica acesteia, te asiguri că amenajarea din baie este una practică și pe gustul tău.

Spații de depozitare

Cele mai multe produse de îngrijire își au locul în baie, crescând nevoia de spații pentru depozitarea acestora. Pentru crearea unei amenajări bine organizate, în care fiecare lucru își are locul său, dar este totuși mereu la îndemână, alege piese de mobilier practice și bine compartimentate.

Mobexpert Blog. Baie practica si moderna

Accesorii practice

Suporturile pentru periuțele de dinți, săpun sau prosop, precum și coșurile pentru depozitarea rufelor au un rol deosebit de important în buna organizare a spațiului din baie. În plus, cu modele plăcute și alăturări originale de materiale și culori, pot reprezenta veritabile decorațiuni pentru spațiul tău.

Decorațiuni de efect

Baia nu este prima încăpere la care ne gândim în materie de decor, însă decorațiunile pot face diferența în cadrul amenajării din baie, creând o atmosferă plăcută și primitoare. Un covoraș plăcut la atingere, o plantă verde, o lumânare parfumată reprezintă elemente prin care te poți asigura de momente de răsfăț, acasă.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.