Vrei să știi cum să decorezi dormitorul în culorile anului 2021? Colegul nostru, Carolin Ivănescu, este arhitect și îți prezintă două amenajări pentru dormitor, în care predomină culorile anului 2021 – Ultimate Grey și Illuminating Yellow.

Amenajările sunt realizate cu ajutorul gamei de mobilier pentru dormitor Oliver, care ne permite să creăm un spațiu în stil franțuzesc.

Formele rotunjite ale pieselor de mobilier Oliver amintesc de interioarele regale. Mobilierul este realizat din lemn masiv și are un aspect armonios datorită designului semicurb, lucrat atent.

Dormitor în culorile anului

Patul este întregit de tăblia impunătoare și picioarele în stil baroc. Noptierele păstrează liniile curbate, iar dulapul este unul voluminos. Patul este cea mai importantă piesă din dormitor, iar salteaua vine în completarea acestuia, ea fiind cea care îți asigură confortul și calitatea somnului.

Dormitor în culorile anului 2021

Dacă dimensiunile dormitorului îți permit, adaugă la capătul patului o banchetă sau un cufăr. Acestea vor adăuga o notă de rafinament încăperii, desăvârșind amenajarea plină de eleganță.

Dormitor în culorile anului 2021

O altă piesă importantă din dormitor este comoda. Alege una în culori pale, neutre, care să devină cu ușurință punctul focal al încăperii.

În ceea ce privește corpurile de iluminat din dormitor, colegul nostru Carolin te sfătuiește să alegi o lumină caldă, reglabilă, din plafon sau veioze.

Dormitor în culorile anului 2021

Nu uita de elementele inspirate din natură! Adaugă câteva decorațiuni precum un tablou, un tapet cu detalii florale, care vor crea un ambient calm și odihnitor.

Dormitor în culorile anului 2021

Pentru mai multe sfaturi de amenajare în culorile anului 2021, te invităm să vizionezi videoclipul nostru!