Toamna, cu serile și diminețile ei răcoroase, ne inspiră să facem mici schimbări în cadrul decorului de acasă, menite să ne aducă un plus de confort și căldură în momentele de relaxare. Îți propunem câteva idei pentru a transforma amenajarea din living în cadrul perfect pentru petrecerea timpului liber, în compania unui film bun și a unui pled călduros.

Canapeaua – personajul principal în amenajarea din living

Fără îndoială, canapeaua joacă rolul principal în living, reprezentând baza de la care poate pleca restul amenajării. Indiferent de stilul tău preferat, canapeaua trebuie să îți ofere confort, suficient spațiu și versatilitate, pentru a putea experimenta astfel cu diferite tipuri de decorațiuni. Optează pentru un design fără vârstă și bucură-te de confort în serile răcoroase de toamnă.

Măsuțe de cafea cu personalitate

Perfecte pentru imediata vecinătate a canapelei, măsuțele de cafea completează amenajarea din living cu funcționalitate și oferă suportul perfect pentru ceștile cu ceai cald și gustările delicioase. Practice și ușor de mutat, aduc un plus de personalitate în living.

Decorațiuni de vreme rece

Sparge monotonia pereților cu tablouri deosebite, în nuanțe calde, ajustând cromatic decorul din încăpere. Pentru ca spațiul destinat relaxării să fie complet, îl poți întregi cu perne decorative și pleduri moi, numai bune pentru un plus de confort și răsfăț. De asemenea, lumânările parfumate reprezintă accente de efect în crearea unei atmosfere relaxante și primitoare.

Odată creat cadrul perfect, nu rămâne decât să te bucuri de relaxare și seri plăcute de film, acasă.

*Prețurile produselor prezentate în articol sunt valabile la data publicării acestuia.