Inspirație de vară. Mobilier și decorațiuni

Susținem redecorarea spațiului cu orice ocazie, iar vara este prilejul ideal pentru a adăuga noi piese de mobilier și decorațiuni, pentru a crea un spațiu de poveste la tine acasă. Bucură-te de culorile deschise ale mobilierului și de accesoriile de inspirație marină și creează-ți un loc perfect pentru relaxarea din timpul verii.

Sumar


Mobilier în culori deschise pentru un spațiu de vis

Am mai discutat despre avantajele pieselor de mobilier în culori deschise sau neutre și am ajuns întotdeauna la aceleași concluzii – maximizarea spațiului la nivel vizual, amenajare elegantă și simplitate și versatilitate care permit să incluzi mobilierul în cât mai multe decoruri, după bunul plac. Fie că vorbim despre o canapea sau alte tipuri de mobilier, piesele în astfel de nuanțe aduc încăperii un aer proaspăt și te îndeamnă la relaxare. O canapea bej sau crem îți permite să o personalizezi adăugând câteva perne colorate, iar mobilierul te îndeamnă să schimbi amenajarea de câte ori îți dorești, pentru că oricum va fi potrivit.

❗Dacă te interesează să incluzi astfel de elemente în casa ta, te invităm să citești aici articolul nostru despre cum să îți construiești o amenajare în culori deschise, în speranța că îți va fi de folos. 

 

Decorațiuni care te trimit cu gândul la vacanță

În ceea ce privește decorațiunile, libertatea e mai mare în a le schimba decât în cazul mobilierului. În timp ce alegerea și schimbarea pieselor de mobilier sunt activități de durată, accesoriile pot fi schimbate constant și, în felul ăsta, poți reinventa cu ușurință decorul din casa ta. De la obiecte decorative în formă de ancoră sau bărcuță, genți de culoare deschisă, felinare și coșuri împletite până la tablouri cu marea – toate vor crea o atmosferă plăcută și relaxantă la tine acasă. Accesoriile împletite, precum coșurile sau felinarele, sunt foarte practice și, totodată, accentuează caracteristicile decorului marin.

 

Mobilierul și decorațiunile pe care le alegi te vor face să te simți toată vara ca-n vacanță! 

Mai jos poți vedea decoideea săptămânii, realizată de noi cu mult drag și menită să fie o sursă de inspirație pentru tine. 

Mobexpert Blog. Decor de vară

 

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)