La mulți ani, Mobexpert! De 28 de ani alături de tine

Pentru că am împlinit 28 de ani de când suntem alături de toți clienții și angajații Mobexpert , ne-am gândit să îi rugăm pe aceștia din urmă să ne răspundă la întrebarea Cu ce este special Mobexpert pentru tine?. Fie că unii s-au referit la colegii alături de care desfășoară proiecte sau alții au vorbit despre mediul de lucru care pune accent pe integritate, perseverență și dezvoltare, toți consideră Mobexpert o a doua casă și un loc unde au evoluat atât pe plan profesional, cât și personal.

Sumar


De ce este Mobexpert special pentru tine?

„Mobexpert este special pentru că de 14 ani reprezintă pentru mine o a doua familie, cu oameni frumoși și uniți prin diversitate. Mobexpert înseamnă să accepți provocări și să înveți din greșeli pentru a putea la final să simți gustul reușitei. Înseamnă multă muncă, dar și bucuria de a descoperi lucruri noi in fiecare zi. Înseamnă oportunitatea de a face ceea ce îți place, depășindu-ți limitele, pentru ca la final să devii cea mai bună versiune a ta.”
Iuliana Oniciuc, Manager Online-Mobexpert Bucovina

„Mobexpert este special pentru că fiecare produs din colecția sa reprezintă un stil de viață care se numește acasă .”
Anca Scutariu, Designer Magazin-Mobexpert Constanța

„Pentru că ceea ce fac, chiar fac cu plăcere, și nu multe persoane au acest privilegiu. Pentru că prin totalul activitatilor mele știu că există persoane care se simt bine în confortul caselor proprii dat de produsele Mobexpert. Și pentru că am o echipă minunată cu care lucrez.”
Doina Jehac, Manager Decorațiuni-Mobexpert Pantelimon

„Mobexpert este destinația visului meu, acela de a mă dezvolta personal și profesional, cel care m-a ajutat să cresc și m-a încurajat să îmi doresc să fiu din ce în ce mai bună în tot ceea ce fac, este locul unde am cunoscut colegi și clienți extraordinari de la care am zilnic de învățat. Mobexpert este motivul pentru care de 11 ani simt că plec de acasă, ACASĂ.”
Narcisa Suciu, Director magazin-Mobexpert Sibiu

„Mobexpert pentru mine este a doua casă și locul în care am o a doua familie. Luptăm cot la cot, cădem și ne ridicăm. Împreună ducem povestea Mobexpert mai departe, în fiecare zi.”
Mihaela Sima, Director magazin-Mobexpert Pitești

„Mobexpert creează un cadru în care angajații să se simtă bineveniți, este compania unde învățarea continuă și dezvoltarea sunt încurajate. Admir modul în care se pozitionează pe piață prin produse și servicii. Este o firmă românească, o companie cunoscută, unde mă regasesc. Mobexpert este special pentru mine deoarece este locul unde mă simt ca acasă.”
Silviu Cercel, Asistent Manager departament Mobilier General-Mobexpert Băneasa

„Moralitatea și loialitatea, atât în viață, cât și în business, sunt valorile după care m-am ghidat întotdeauna. În toți acești ani, Mobexpert nu a fost doar o companie pe care am admirat-o și în care am crezut, a fost și va rămâne pentru mine a doua familie.”
Vlad Diaconescu, Product Manager Sisteme Perdele

„Mobexpert este special pentru mine deoarece m-a ales în urmă cu 10 ani, iar de atunci eu îl aleg în fiecare zi. Pentru mine nu a existat job-ul perfect și nici pentru Mobexpert candidatul ideal . Au existat însă un set de valori precum integritatea, perseverența si empatia, valori care ne-au ghidat să ne dezvoltam aromios împreună. Training-urile la care am participat au fost de bun augur, iar provocările nu au lipsit și nu lipsesc nici în prezent. Ce poate fi mai frumos decât să te simți pregătit să o iei de la capăt oricând, iar în același timp să iți dorești în continuare să rămai, să te dedici cu pasiune, devenind din ce în ce mai bun?”
Axenia Niculae, Asistent Manager Departament Mobilier General & Rate-Mobepxert Militari

„După 16 ani petrecuți în Mobexpert, mai exact în Pipera, magazinul meu de suflet, pot spune că aici este locul în care mă simt apreciată pentru munca depusă și pentru multitudinea de cunostințe acumulate, toate acestea datorită colegilor, clienților și a mentorilor deosebiți, care au contribuit permanent la perfecționarea mea.”
Mirela Militaru, Aprovizionare Mobexpert Pipera

„Pentru mine, Mobexpert este special mai ales datorită colegilor cu care am lucrat de-a lungul timpului – pasionați, implicați, creativi, dornici să se autodepășească.”
Ana Petrescu, Specialist Marketing

„Mobexpert, pentru mine, înseamnă mai mult decât un loc de muncă; aici m-am format și am evoluat din multe puncte de vedere. Este locul în care vin cu drag pentru că și aici este familia mea. De asemenea, Mobexpert mi-a oferit și îmi oferă în continuare șansa de a cunoaște oameni, de a învața să ascult și să vin cu soluții în ceea ce privește dorințele clienților. Vin cu bucurie în fiecare zi pentru că mă simt acasă, sunt înconjurată de oameni minunați și calzi care îmi oferă încredere și respect. Spiritul de echipă și încrederea reciprocă sunt extrem de importante pentru mine, iar Mobexpert mi-a oferit această oportunitate de a lucra alături de oameni pregătiți oricând să vină în întâmpinarea clienților cu răspunsuri și idei inovatoare. Îmi doresc zilnic să evoluez, să fiu în continuare în familia Mobexpert, alături de oamenii dragi sufletului meu și să aniversăm în fiecare an cu putere de muncă, bucurie și încredere.”
Adriana Munteanu, Consultant Vânzări-Mobexpert Brașov

„Pentru mine Mobexpert este un stil de viață, face parte din viața mea de 10 ani și sunt dependentă. Este compania care mi-a oferit șansa să acumulez cunoștințe, să dezvolt competențe și abilități noi. Mă bucur că am ocazia să lucrez alături de o echipă curajoasă și sunt recunoscătoare pentru încrederea și susținerea pe care le-am primit și le primesc în continuare.”
Mariana Ciobanu, Manager Mobilier General-Mobexpert Iași

Dacă ai ajuns până aici înseamnă că ți-a plăcut :)